Nieuwe persfoto's van de Nokia N97 Mini en de N900 komen naar buiten

Afgelopen nacht is een persfoto van de Nokia N97 Mini naar buiten gekomen. Inmiddels staat onomstotelijk vast dat het toestel eraan zit te komen, de lancering zal niet lang meer op zich laten wachten.

Nokia N97 Mini

Gisteren zijn wederom twee foto’s uitgelekt van toestellen die eigenlijk pas volgende week op Nokia World het officiële levenslicht zullen gaan zien. Deze keer is een uitgebreide foto van de Nokia N900 gelekt en ook de Nokia N97 Mini heeft geen geheimen meer voor ons. Het Franse-blog wist eerder ook een andere foto van de Nokia N900 te bemachtigen, waarop het toestel in ingeschoven vorm te zien was. Opvallend is dat de persfoto van de N900 laat zien dat er Google Chat op Maemo 5 draait. Daarnaast geeft de foto een goede indruk van het toestel en het OS dat erop staat. Op de foto van de Nokia N97 Mini is ook te zien dat het toestel eveneens als N97 door het leven gaat, want het woord ‘Mini’ ontbreekt. Het is nog niet duidelijk hoe de toestellen uit elkaar gehouden gaan worden in de winkels en welke benaming Nokia gaat gebruiken voor het nieuwe toestel.

Beide toestellen worden volgende week woensdag officieel bekendgemaakt tijdens Nokia World in Duitsland. Eventuele prijzen zijn nog onbekend. Wel is duidelijk dat ze nog dit jaar op de markt zouden moeten gaan komen. Inmiddels heeft Nokia stappen ondernomen om verdere lekkages tegen te gaan. Nokia heeft Eldar Murtazin tot de orde geroepen omtrent zijn publicaties.

Nokia N900

 

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite morgen officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters