Nieuwe persfoto's van de Nokia N97 Mini en de N900 komen naar buiten

Afgelopen nacht is een persfoto van de Nokia N97 Mini naar buiten gekomen. Inmiddels staat onomstotelijk vast dat het toestel eraan zit te komen, de lancering zal niet lang meer op zich laten wachten.

Nokia N97 Mini

Gisteren zijn wederom twee foto’s uitgelekt van toestellen die eigenlijk pas volgende week op Nokia World het officiële levenslicht zullen gaan zien. Deze keer is een uitgebreide foto van de Nokia N900 gelekt en ook de Nokia N97 Mini heeft geen geheimen meer voor ons. Het Franse-blog wist eerder ook een andere foto van de Nokia N900 te bemachtigen, waarop het toestel in ingeschoven vorm te zien was. Opvallend is dat de persfoto van de N900 laat zien dat er Google Chat op Maemo 5 draait. Daarnaast geeft de foto een goede indruk van het toestel en het OS dat erop staat. Op de foto van de Nokia N97 Mini is ook te zien dat het toestel eveneens als N97 door het leven gaat, want het woord ‘Mini’ ontbreekt. Het is nog niet duidelijk hoe de toestellen uit elkaar gehouden gaan worden in de winkels en welke benaming Nokia gaat gebruiken voor het nieuwe toestel.

Beide toestellen worden volgende week woensdag officieel bekendgemaakt tijdens Nokia World in Duitsland. Eventuele prijzen zijn nog onbekend. Wel is duidelijk dat ze nog dit jaar op de markt zouden moeten gaan komen. Inmiddels heeft Nokia stappen ondernomen om verdere lekkages tegen te gaan. Nokia heeft Eldar Murtazin tot de orde geroepen omtrent zijn publicaties.

Nokia N900

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. John -

  Ik snap niet goed wat iedereen zeurt over het formaat van een telefoon. Ik houd juist wel van een beetje houvast… het gevoel dat je iets in je hand hebt! daarnaast is een groot scherm veel belangrijker voor mij dan of ie 3 mm groter is dan een andere.

  Ook heb ik liever een telefoon die wat gewicht heeft dan een telefoon waarbij je het gevoel krijgt dat ie ieder moment kan doorbreken zo licht dat ie is. Een telefoon die wat groter en zwaarder is voelt gewoon degelijker aan.

 2. r. knops -

  Lever je niet ook wat comfort in qua on-device typwerk ? Wellicht vergelijk ik het keyboard met dat op een Touch Pro2 of de HTC Snap, en ik begrijp ook zeker dat ruimte / grootte maatgevend is.

  De vraag is alleen of je dan toch een keyboard moet / wil blijven handhaven.

  1. Dominick -

   Volgens de preview van Mobile Review was het toetsenbord van de N97 mini inderdaad erg vervelend, maar wouden ze hem blijven handhaven om het toestel meer op de N97 te laten lijken:S

 3. skynet -

  elke keer als er een persfoto v nokia N900 uitlekt wordt ik steeds meer en meer verliefd op dat toestel.niet alleen het design maar vooral en voor vele denk ik is het nieuwe OS maemo 5!
  Wat betreft de grootte denk ik niet dat hij kleiner zal zijn dan N97 ma dan weer niet te groot. neem maar die 'mini' 97 als vb.zo klein is ie weer niet.

 4. mjfm -

  Nee, maar die twee weken dat ik de N97 heb gebruikt vond ik hem ook zeker niet te groot! Voor mij was het een meer dan acceptabele grootte, dus als die N900 een vergelijkbaar formaat heeft, pak maar in en stuur maar op!
  Jammer dat je dat Maemo 5 niet echt ergens kunt uitproberen, want het lijkt mij inderdaad ook vele malen beter dan Symbian!

  1. Dominick -

   De N97 (ook mini versie) is ook niet bepaald een klein toestel….

   Maar die N900 lijkt me zeker een goed Nokia toestel. Hoewel ik het niet geprobeert heb, lijkt maemo me nu al beter dan Symbian 😛

 5. mjfm -

  Hmmm, ik wacht nu al sinds 12 juli op mijn iPhone 3GS, maar die N900 wordt toch ook wel erg aantrekkelijk…twijfel twijfel twijfel…
  Wat mij betreft HET grootste pluspunt aan de N900: het toetsenbord! Ben van een E71 een tijdje naar een iPhone 2G gegaan en gebruik nu m'n E71 weer en zo'n toetsenbord is toch wel een verademing…
  Daarnaast ben ik ook zeer benieuwd naar dat Maemo.

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters