Nieuwe plaatjes van opvolger Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Eind december brachten wij al wat vage plaatjes van de opvolger van de Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro, maar nu zijn er glasheldere foto’s online gezet. Het toestel lijkt op Android Gingerbread te lopen, en dat is behalve de plaatjes meteen het belangrijkste nieuws.

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

Eind december werd verwacht dat Sony Ericsson het mini-telefoontje met uitschuifbaar toetsenbord op het Mobile World Congress in Barcelona zou brengen. Daar presenteerde de Japans-Zweedse fabrikant allerlei nieuwe toestellen, maar niet de opvolger van de X10 Mini Pro.

Aan de foto’s te zien lijkt het echter niet vreselijk lang meer te duren voor ook dit toestel(letje) naar de markt wordt gebracht. Het toestel, dat vooral interessant lijkt voor mensen die onderweg veel twitteren of sms-en, ziet er op de nieuwe plaatjes namelijk redelijk ‘af’ uit.

Het toestel is net zo klein als zijn voorganger en de plaatjes laten nieuwe Sony Ericsson-software zien. Plus Gingerbread (Android 2.3). Daarmee zou dit toestel de eerste superkleine telefoon worden die op deze nieuwe versie van Android draait.

Bron: The Unofficial Sony Ericsson blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bart -

  Zou wel erg gaaf zijn. Ben benieuwd of ze ook een mini uitbrengen zonder toetsenbord. Schijnt wel iets groter te worden 3" in plaats van 2.55". Hoop wel dat het toestel iets sneller gaat worden. Upgrade van android 1.6 naar 2.1 was echt nadelig voor de snelheid.

  1. bartvuijk -

   die drie inch heb ik ook gelezen, ja. En Gingerbread vereist een redelijk krachtige processor. SE zal die er ongetwijfeld in zetten. We houden het voor je in de gaten 😉

   1. Dominick -

    Lijkt me dat ze er gewoon weer die MSM8255 instoppen. Zit ook in alle andere nieuwe Xperia's, dus dat zal wel iets met schaalvoordelen te maken hebben en doorgezet worden tot ze een dualcore ding aankondigen 🙂

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters