Nieuwe Porsche Design-telefoon aangekondigd: de P'9522 Black Edition

Porsche Design heeft gisteren een nieuwe versie aangekondigd voor haar nieuwste luxe telefoon, de P’9522. Het nieuwe toestel heet de Black Edition en is geïnspireerd door de roots van het bedrijf.

Porsche Design P'9522 Black Edition

Porsche Design, in Nederland vooral bekend van de P’9521 een aantal jaar terug, maakt luxe-telefoons en andere producten voor de consument die niet op de centen hoeft te letten. Het nieuwste model van het merk, de P’9522 is alweer even aangekondigd. Porsche Design heeft nu echter een nieuwe versie van het product aangekondigd: de Porche Design P’9522 Black Edition. De herkomst van deze speciale editie ligt in de roots van Porsche Design: “Black is the color of Porsche Design. Black has characterized us from the start. The very first product from the Porsche Design brand was a pitch black watch – that was revolutionary at the time and caused a worldwide stir. As is typical for Porsche Design, the black has a functional background: the Chronograph I is derived from the appearance of the non-reflective instruments used in racing cars, in which everything right down to the instruments is matt black. This avoids unwanted reflections and guarantees easy readability,” aldus Juergen Gessler, CEO van de Porsche Design Group.

Hoewel het toestel natuurlijk grotendeels op looks gericht is, zijn ook de functies redelijk goed te noemen. Zo heeft de P’9522 Black Edition een 5-megapixelcamera, GPS en Wi-Fi. Ook is er een vingerafdrukscanner om je persoonlijke gegevens te beschermen aanwezig op de P’9522, een feature die trouwens kenmerkend is voor alle telefoons van Porsche Design. Hoewel het prijskaartje van de telefoon niet precies bekend is gemaakt, zal die zeker niet mals zijn. Het toestel komt alleen bij exclusieve dealers terecht, dus de kans dat je er ééntje op de kop kan tikken zonder goed te zoeken is niet zo groot.

Porsche Design P'9522 Black Edition

 

Porsche Design P'9522 Black Edition

 

Bron: WorldCarFans

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters