Nieuwe PR1.3-firmware voor de Nokia N900 komt uit

Nokia heeft een nieuwe firmware aangeboden aan alle N900-eigenaren. De PR1.3-update voegt de mogelijkheid toe om te syncen met de Ovi Suite en volgens Nokia zijn er daarnaast honderden bugs verholpen.

Nokia N900

Nokia heeft op de valreep van de levenscyclus van de N900 nog een update uitgebracht die een hoop bugs en enkele nieuwe toevoegingen brengt aan het toestel. Volgens Nokia heeft de V20.2010.36-2-update meer dan honderd bugs opgelost op de Nokia N900 en is het toestel klaar om te syncen met de Ovi Suite van de producent.

Volgens Nokia kan de update middels een OTA-update binnengehaald worden. De producent maakt echter wel de kanttekening dat het toestel te weinig intern geheugen kan hebben als de gebruiker te veel applicaties heeft geïnstalleerd. De update zal dan pas werken nadat er voldoende ruimte is vrijgemaakt op het toestel.

De PR1.3-update zou er ook voor moeten gaan zorgen dat een MeeGo-rom op de N900 kan draaien. Nokia zelf zal geen officiële MeeGo-update voor het toestel gaan uitbrengen, maar er kan wel via een paar hacks een nieuwe rom aangebracht worden op het toestel. De update zal geleidelijk door Nokia uitgerold worden in de wereld en uiterlijk eind deze week moet ook Nederland zijn voorzien.

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters