Nieuwe foto’s tonen keramische iPhone 7 met grotere batterij

Gelekte foto’s die vandaag online verschenen tonen een keramische iPhone 7, waarmee eerdere geruchten bevestigd lijken te worden. Ook is er een grotere batterij op een foto te zien, wat hopelijk tot een flinke verbetering in accuduur zal zorgen.

iPhone 7

Komende maandag zal Apple waarschijnlijk de iPhone SE aankondigen, een kleinere iPhone die qua vormgeving vrijwel identiek aan de iPhone 5s is. Toch kijken we stiekem meer uit naar de onvermijdelijke iPhone 7, de volgende generatie die eind dit jaar uit zal gaan komen.

Logischerwijs is er nog niet heel veel bekend over de volgende iPhone. Het zal immers nog even duren voordat de nieuwste generatie door Apple aangekondigd zal gaan worden, maar toch komen de eerste gelekte renders al voorbij. Vorige maand kregen we een render van de iPhone 7 te zien, waaruit duidelijk werd dat de body van Apple’s nieuwe smartphone misschien van keramiek gemaakt is.

iPhone 7 render
De gelekte render

Keramiek

Deze week wist een Chinese site een nieuwe render van de iPhone 7 te bemachtigen, waarop opnieuw een iPhone 7 met een keramische body te zien is. De OnePlus X was bijvoorbeeld ook in een keramische variant verkrijgbaar, maar in een hele kleine oplage. HTC probeerde eerder al hetzelfde met de HTC One S, maar de keramische achterkant brokkelde na verloop van tijd af.

Dat is ondertussen alweer vier jaar geleden, dus de kans is groot dat Apple de techniek geperfectioneerd heeft. Een keramische body zorgt voor een luxueuze uitstraling, wat in Apple’s strategie zou passen om producten echt als een sieraad te verkopen.

Grotere batterij

Ook wist de site een foto te bemachtigen waarop de batterij van de iPhone 7 te zien zou zijn. De batterij op de foto heeft een capaciteit van 7.04 Whr, maar het voltage is nog niet bekend. De iPhone 6 heeft een batterij met een capaciteit van 6.61 Whr, maar zonder het voltage van de nieuwe batterij valt er niks te zeggen over het verschil in de daadwerkelijke accuduur.

iPhone 7 batterij
De grotere batterij

Een slag om de arm

Volgens verschillende geruchten wilde Apple geen  3.5mm earphone jack in de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus verwerken, zodat er meer ruimte vrij zou komen voor een grotere batterij. Deze gelekte foto zou dat gerucht dus kunnen bevestigen, maar houd voorlopig nog een slag om de arm. Het zal niet de eerste keer zijn dat een foto nep blijkt te zijn.

Verwachtingen

Verder zal de iPhone 7 waarschijnlijk een snellere A10-chip hebben, stereo-speakers, een Smart Connector, en wijzen verschillende geruchten zelfs op een model met een opslagcapaciteit van maar liefst 256GB. Ook zou  de duurdere iPhone 7 Plus een dubbele camera op de achterkant hebben.

Bron: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters