Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe

Het is ongelofelijk hoeveel er al is gelekt over de Samsung Galaxy Note 8. Tussen berichten over de specificaties en renders van het design lijkt er bijna geen geheim meer over te blijven. Zelfs Samsung doet eraan mee en heeft al aangekondigd wanneer het vlaggenschip in de winkel ligt, nog voordat het toestel überhaupt is onthuld. Een nieuwe set renders van case maker Ghostek doet overal een schepje bovenop en geeft het toestel helemaal bloot. Het zijn de beste renders die we tot nu toe hebben gezien van het aankomende toestel.

Renders gebaseerd op schematische tekeningen en officiële details

De renders zijn afkomstig via de website BGR en tonen de Note 8 in alle glorie. Natuurlijk gaat het niet om officiële beelden, maar ze zouden behoorlijk accuraat zijn. Case maker Ghostek zou de renders hebben gebaseerd op daadwerkelijke details en schematische tekeningen van de telefoon. Het toestel is van voren en van achteren te bekijken met en zonder Ghostek case.

Galaxy Note 8 render Ghostek

Afgeronde hoeken

Hoewel de Note 8 volgens de berichten wat hoekiger zou zijn dan gebruikelijk, zien we dat de hoeken toch afgerond zijn net als de Galaxy S8 toestellen. Aan de voorkant is het immense AMOLED display te zien dat bijna over de hele smartphone loopt. Aan de achterkant vinden we de dual camera setup met daarnaast toch de vingerafdrukscanner.

Samsung Galaxy Note 8 render Ghostek

Galaxy Note 8 tot nu toe

Wat we tot nu toe weten over het nieuwe vlaggenschip van Samsung is dat het zal komen met een 6.3 inch Super AMOLED display met een verhouding van 18:9. De screen-to-body ratio zou daarbij indrukwekkender zijn dan bij de Galaxy S8  en S8 +.  Hij krijgt een Snapdragon 835 of Exynos 8895 chipset in combinatie met 6GB RAM. Verder zou de dual camera setup bestaan uit 12 megapixel sensoren en komt het toestel met een 3300 mAh batterij. Als cherry on top wordt hij vergezeld van een vernieuwde S Pen.

Onthulling in juli, lancering in september

Aan het einde van juli verwachten we de officiële onthulling van de Galaxy Note 8 tijdens een persconferentie in New York. Samsung heeft daarbij geconfirmeerd dat het toestel vervolgens in september zal beginnen te verschijnen in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Mieke -

      Zo met je eens!
      Daarom een tech21 hoes is dan de beste oplossing alleen achterkant en zijkant, met een impact shield aan de voorkant. Geeft geweldige bescherming.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters