Kersverse renders Samsung Galaxy S9 tonen een bekend design

Hoewel er vorig jaar geruchten waren over een Galaxy S9 lancering in januari, lijkt het er toch op dat we tot eind februari zullen moeten wachten. Verwacht wordt dat Samsung dan tijdens MWC 2018 de nieuwe vlaggenschepen zal onthullen. In de tussentijd regent het aan renders en geruchten over de toestellen. Onlangs zijn er weer nieuwe renders verschenen op de Chinese social media site Weibo.

Renders van bekend design met andere locatie vingerafdrukscanner

De reders laten een design zien dat we al verschillende keren voorbij hebben zien komen. Deze keer lijken het echter om officiële beelden te gaan, hoewel dit natuurlijk absoluut niet zeker is. De Galaxy S9 toestellen lijken op hun voorgangers, maar dan wat meer getweakt. We zien het bekende Infinity Display en aan de achterkant weer de vingerafdrukscanner. Deze is, zoals we al in eerdere beelden zagen, niet meer naast de cameralenzen. Samsung lijkt naar zijn gebruikers geluisterd te hebben en heeft de scanner iets naar onderen geplaatst, wat inderdaad een handigere locatie is. Rechts van de camera sensoren zien we de flash en sensor voor je hartslag.

Samsung Galaxy S9 renders

Grotere en duurdere Galaxy S9+ wordt interessanter

Andere berichten over de toestellen geven aan dat de Galaxy S9+ wat interessanter wordt met een dubbele camera aan de achterkant. De kleinere Galaxy S9 zal het moeten doen met een enkele lens. Met deze regelingen zullen waarschijnlijk meer mensen geneigd zijn om het duurdere toestel te kopen en wordt de shift naar grotere toestellen nog groter. Het zou interessant zijn om een onderzoek te lezen over of gebruikers daadwerkelijk steeds groter wordende toestellen willen, of omdat ze deze grotendeels kopen om de extra features. In ieder geval zullen we nog heel even moeten wachten en dan is alles bekend over de Samsung Galaxy S9 en S9+.

Samsung Galaxy S9

Via: BGR

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters