Nieuwe roze Sony Ericsson's komen er aan

Roze is en blijft een hype in telecom land. Sony Ericsson wil dit nog eens een keertje bewijzen en zal daarom binnenkort met roze varianten van haar T303, T700 en W595 komen.

Hoe je het ook wendt of keert, roze telefoons zijn hip. Van elke populaire telefoon is dan ook wel een roze versie gemaakt. Soms lijkt het even stil te zijn omtrent de roze telefoons, maar altijd komt er wel weer iemand met een roze versie van een populaire telefoon. Zo zijn recentelijk de LG Viewty, Samsung L700 en de Samsung U900 Soul in het roze uitgebracht. Nu zijn er wederom roze telefoons uitgelekt, welke binnenkort op de markt moeten gaan verschijnen.

Het eerste roze toestel van vandaag is de Sony Ericsson T700. Vrijdag meldden we nog dat dit toestel in de kleur “Shining Black” op de markt gaat komen, vandaag kunnen we daar dus een roze versie aan toevoegen. Deze versie zal, heel origineel, “Shining Pink” gaan heten. Wanneer en of deze kleur in Nederland verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekend. Sony Ericsson heeft nog wel eens de gewoonte om nieuwe kleuren niet in Nederland uit te brengen, maar omdat dit en design toestel is verwachten we dat deze kleur wel in Nederland gaat komen.

t700pink 

Naast de T700, lekte er een roze variant van de Sony Ericsson T303 uit. Dit goedkope en zeer compacte toestel dat onder andere een aluminium behuizing heeft, is al weer wat ouder en we betwijfelen dan ook of deze kleur wel in Nederland zal komen. De kleur zal “Cherry Pink” gaan heten en het is dan ook een felle paarsachtige roze tint.

t303pink

 

Tot slot lekte er nog een roze variant van de Sony Ericsson W595 uit, “Peachy Pink”. Dit toestel had al een heel scala aan kleuren, waaronder blauw, grijs en wit maar krijgt er nu dus nog een kleur bij. De voorganger van het toestel, de Sony Ericsson W580, kwam in erg veel kleuren op de markt en we verwachten dan ook dat deze roze variant van de W595 de Nederlandse markt wel gaat halen. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet bekend.

w595pink 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters