Samsung brengt nieuwe TabPro S in VS uit

Samsung brengt per direct een nieuwe versie van de Samsung Galaxy TabPro S uit in de Verenigde Staten. Dat maakt het Zuid-Koreaanse bedrijf bekend op zijn website. Deze versie heeft meer opslagruimte en werkgeheugen dan de andere modellen.

Specificaties Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition

Samsung Galaxy TabPro S Gold EditionDe TabPro S heeft namelijk 8 GB aan RAM en 256 GB aan SSD-opslagruimte. Voor de rest heeft de tablet een schermgrootte van 12 inch. De resolutie van het scherm is 2160 bij 1440 pixels. Onder de motorkap zit een Intel Core M3-processor van de zesde generatie, die geklokt is op 2,2 GHz. Met de batterij van 5200 mAh zou de tablet tot 10,5 uur mee moeten gaan. Bovendien zou je hem binnen 2,5 uur volledig kunnen opladen.

De Samsung Galaxy TabPro S is per direct beschikbaar in Noord-Amerika. De tablet kost daar 999,99 dollar. Dat is omgerekend iets meer dan 900 euro. Of het apparaat ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Samsung Galaxy Tab S3

Eerder verscheen het gerucht dat Samsung zijn nieuwe tablet, de Galaxy Tab S3, begin 2017 uitbrengt. Deze tablet krijgt naar verwachting net als zijn voorgangers een Wi-Fi- en 4G-variant. Deze zouden respectievelijk de modelnummers SM-T820 en SM-T825 meekrijgen. De Zuid-Koreaanse fabrikant noemde de twee modellen bij de S2 9.7 de SM-T810 en SM-T815. Over nieuwe functies, een adviesprijs of specificaties is nog niets bekend.

Bron: Samsung

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters