Nieuwe Samsung Omnia komt wederom in Millionaire Pack – Update

Uit een nieuwsbrief van Samsung die vandaag rond is gegaan is duidelijk geworden dat de nieuwe Samsung Omnia, de i8000 Omnia II, net als de eerste versie in een Millionaire Pack verkocht gaat worden. Samen met dit Millionaire Pack zal Samsung een speciale presale-actie houden.

Samsung Omnia Millionaire Pack II

De Samsung i8000 Omnia II is de opvolger van de Samsung i900 Omnia en dat neemt Samsung wel heel letterlijk. Vorig jaar tijdens de Millionaire Summer Fair werd de Samsung i900 Omnia in een exclusief Millionaire Pack gelanceerd en dat gaat Samsung dit jaar precies weer doen met de i8000 Omnia II. In een nieuwsbrief die Samsung vandaag rond liet gaan heeft het bedrijf namelijk laten weten tijdens de Millionaire Summer Fair van dit jaar, gehouden op 29 en 30 augustus in het Noordwijkse Huis ter Duin, het Samsung Omnia Millionaire Pack II te lanceren met daarin de Samsung Omnia II.

Om het allemaal nog leuker te maken heeft Samsung hierbij een exclusieve presale-actie bedacht en geeft het bedrijf ook nog 5×2 kaarten weg voor de Millionaire Summer Fair eind deze maand zodat je je een tijdje echt miljonair kunt wanen. Voor deze verloting kun je je op een speciale site aanmelden. Om mee te doen aan de presale-actie moet je je hier inschrijven voor een Omnia Millionaire Pack II, waarna je kans maakt op één van de vele prijzen. Voor de eerste 25 gegadigden heeft Samsung een gloednieuwe 32 inch LED TV klaarliggen, de 100 inschrijvers daarna krijgen een Bluetooth speaker en de 250 daaropvolgende inschrijvingen ontvangen een eenjarige licentie voor Route 66 2D Benelux voor op hun Samsung Omnia II.

Omnia II pre sale

 

Millionaire Fair 2009 verloting

 

Update 20-08-2009 23:15

In een nieuwe promotiesite van de i8000 die vandaag gelanceerd is, is te lezen wat de inhoud van het Omnia Millionaire Pack II zal zijn, namelijk: de 16GB versie van de i8000 Omnia II, een lederen travelcase, een voucher voor Millionaire Magazine en kans op ‘the Millionaire Feeling’. Dat laatste houdt in dat je kansmaakt op één van de acht weekprijzen. Onder deze prijzen bevinden zich onder andere een reis naar Londen, een verzorgd weekend in Grand Hotel Huis ter Duin, een rondleiding bij Gassan Diamonds en overnachting in het Hilton Hotel in Amsterdam of een VIP avond bij de Millionaire Fair in Amsterdam, waarbij je opgehaald wordt in een Limousine. Hoeveel de Millionaire Pack II gaat kosten is nog steeds niet bekend.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters