Nieuwe smartwatch LG loopt op WebOS

LG heeft stiekem op de CES-beurs een smartwatch liggen die op WebOS draait. De smartwatch van LG zal waarschijnlijk later dit jaar verkrijgbaar zijn.

Gisteren werd al duidelijk dat LG bezig is om een nieuwe smartwatch op de markt te brengen. Autofabrikant Audio liet op de CES-beurs in Las Vegas een nieuwe smartwatch zien die door LG gemaakt is. Inmiddels is er wat meer duidelijk geworden omtrent de nieuwe smartwatch van LG. Het nieuwe apparaatje ziet er net wat strakker uit dan een G Watch R en heeft opnieuw een rond schermpje mee gekregen. Ook de lederenband verklapt dat het hier om een nieuw en duurder model gaat dan de G Watch R.

Wat vooral bijzonder is aan dit nieuwe horloge is dat het op WebOS loopt. Twee jaar geleden WebOS van HP over te nemen en sindsdien is het systeem stevig door ontwikkeld door LG. Het is inmiddels te vinden op Smart TV’s van LG en nu ook op horloges. De onderstaande video van Android Central laat goed de nieuwe en overzichtelijke interface van LG zien van WebOS voor haar eigen smartwatches.

De smartwatch heeft nog steeds een telefoon nodig om data op te halen van het internet. Op de smartwatch, die momenteel nog geen naam heeft gekregen van LG, staan apps als een agenda, e-mail en een speciale Audi-app om een auto op te starten. In het menu is wel de naam LG W te vinden, als is de kans groot dat dit een ontwikkelnaam is voor het horloge. De kans is groot dat LG het horloge op het Mobile World Congress in Barcelona volgende maand zal gaan aankondigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple Watch Pride Edition

Gedeelte opbrengst Apple Watch Pride Edition bandje gaat naar LGBTQ groepen lees verder

Snapchat Spectacles 2

Snapchat Spectacles 2 legt focus op augmented reality lees verder

Apple Watch 3

Apple experimenteert met flexibele displays voor nieuwe Apple Watch lees verder

FitBit

‘Nieuwe smartwatch van FitBit heeft accuduur van vier dagen’ lees verder

Android Wear 2.0

Deze smartwatches krijgen Android Wear 2.0 lees verder

Uvolt Watch

Uvolt Watch: laad je telefoon snel op met deze unieke smartwatch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters