Nieuwe Sony Ericsson-telefoon met qwerty-toetsenbord op de foto gezet — Update

De laatste Sony Ericsson-telefoon die we hebben zien lekken: de Kurara, heeft er een bloedverwant bij gekregen. Er is namelijk een nieuwe Symbian-telefoon van het bedrijf op de foto gezet die erg veel weg heeft van Kurara, maar dit keer een qwerty-toetsenbordje heeft.

De enige nog niet aangekondigde Sony Ericsson-telefoon die tot voor kort op het net rondwaarde was de Kurara, die we alweer een tijdje kennen. Het werd dan ook wel eens tijd voor een nieuw toestel van de producent om uit te lekken, en dat is nu ook gebeurd. Hoewel er nog niet heel veel bekend is over de nieuwe telefoon, weten we wel dat hij erg lijkt op de Kurara. Het toestel heeft designtechnisch heel wat weg van de Kurara en ook het OS is hetzelfde, namelijk Symbian^1. Het grote verschil tussen de twee toestellen is het qwerty-toetsenbord, dat wel aanwezig is op deze nieuwe telefoon en niet op de Kurara te vinden is.

De rest van de specificaties van de nieuwe telefoon is eigenlijk nog gissen, net als de naam die Sony Ericsson eraan mee gaat geven. Het zou kunnen dat dit de U7 is waar Eldar Murtazin het over had, aangezien Kurara de naam U5 heeft. Ook de specificaties van de twee telefoons zullen waarschijnlijk ongeveer met elkaar overeen komen, wat zou betekenen dat deze nieuwe telefoon een 8-megapixelcamera zal hebben, misschien wel 720p HD video-opname en een 600MHz-processor. Natuurlijk zullen alle moderne communicatiemiddelen zoals Bluetooth, HSDPA en Wi-Fi ook aanwezig zijn op het toestel.

Update 4-1-10 15:14

SEMC Blog heeft wat nieuwe info over het toestel online geplaatst, waaronder de naam. Het toestel krijgt als modelnummer U8 volgens de site en heeft als codenaam Kanna. Ook heeft SEMC Blog bevestigd dat de specificaties inderdaad hetzelfde zijn als die van Kurara.

Sony Ericsson Kurara lookalike spypic 

Bron: GSM Arena

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters