Nieuwe Sony Ericsson-telefoon met qwerty-toetsenbord op de foto gezet — Update

De laatste Sony Ericsson-telefoon die we hebben zien lekken: de Kurara, heeft er een bloedverwant bij gekregen. Er is namelijk een nieuwe Symbian-telefoon van het bedrijf op de foto gezet die erg veel weg heeft van Kurara, maar dit keer een qwerty-toetsenbordje heeft.

De enige nog niet aangekondigde Sony Ericsson-telefoon die tot voor kort op het net rondwaarde was de Kurara, die we alweer een tijdje kennen. Het werd dan ook wel eens tijd voor een nieuw toestel van de producent om uit te lekken, en dat is nu ook gebeurd. Hoewel er nog niet heel veel bekend is over de nieuwe telefoon, weten we wel dat hij erg lijkt op de Kurara. Het toestel heeft designtechnisch heel wat weg van de Kurara en ook het OS is hetzelfde, namelijk Symbian^1. Het grote verschil tussen de twee toestellen is het qwerty-toetsenbord, dat wel aanwezig is op deze nieuwe telefoon en niet op de Kurara te vinden is.

De rest van de specificaties van de nieuwe telefoon is eigenlijk nog gissen, net als de naam die Sony Ericsson eraan mee gaat geven. Het zou kunnen dat dit de U7 is waar Eldar Murtazin het over had, aangezien Kurara de naam U5 heeft. Ook de specificaties van de twee telefoons zullen waarschijnlijk ongeveer met elkaar overeen komen, wat zou betekenen dat deze nieuwe telefoon een 8-megapixelcamera zal hebben, misschien wel 720p HD video-opname en een 600MHz-processor. Natuurlijk zullen alle moderne communicatiemiddelen zoals Bluetooth, HSDPA en Wi-Fi ook aanwezig zijn op het toestel.

Update 4-1-10 15:14

SEMC Blog heeft wat nieuwe info over het toestel online geplaatst, waaronder de naam. Het toestel krijgt als modelnummer U8 volgens de site en heeft als codenaam Kanna. Ook heeft SEMC Blog bevestigd dat de specificaties inderdaad hetzelfde zijn als die van Kurara.

Sony Ericsson Kurara lookalike spypic 

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters