'Nieuwe Sony Ericsson-toestellen worden morgen aangekondigd'

Sony Ericsson is lekker op dreef met het aankondigen van telefoons, maar de aankondigingen gaan voorlopig nog even door. Uitnodigingen voor een persevenement in Singapore op 17 juni zijn al verstuurd en de verwachting is dat er dan nieuwe telefoons aangekondigd gaan worden.

Sony Ericsson is een noodlijdend bedrijf maar weet blijkbaar toch genoeg geld op te brengen om een redelijk groot aantal nieuwe producten te introduceren. Eind mei waren er de Yari, Aino en en later kwam Sony Ericsson nog eens met een tweetal GreenHeart-telefoons. Het lijkt echter niet over te zijn en Sony Ericsson gaat het op 17 juni nog eens proberen, dit keer in Singapore. Sony Ericsson heeft afgelopen week uitnodigingen verstuurd voor een persevenement in Singapore, dat plaats zal vinden op 17 juni om 16:30 lokale tijd, dus rond half elf ’s ochtends hier in Nederland.

Nog niets is helemaal zeker, maar volgens de geruchten zal Sony Ericsson weer met nieuwe telefoons komen morgen. Volgens de uitnodiging heeft het evenement iets met Entertainment Unlimited te maken, dus de kans is groot dat we één of meerdere nieuwe Entertainment Unlimited-producten zien. Welke dat precies zullen zijn is niet bekend, want er is op het moment maar één echt uitgelekt toestel van Sony Ericsson bekend en dat valt onder de XPERIA-lijn. Volgens de geruchten is dat toestel, de X2, uitgesteld en zullen we die pas rond september zien.

Als we even naar de geschiedenis van Sony Ericsson kijken, dan valt op dat dezelfde datum vorig jaar ook gevuld werd met een aantal nieuwe toestellen van Sony Ericsson. Deze toestellen, de F305, C905, J132 en K330, zouden kunnen hinten naar de thema’s van de aankondiging van dit jaar. Sony Ericsson heeft verteld zich niet meer op het low-end segment te gaan richten en low-end-telefoons hebben vaak een wat langere levensduur, dus een opvolger voor de J132 of K330 zullen we niet zien. De F305 heeft al een opvolger gezien in de vorm van de Yari dus die valt ook af, maar de C905 is des te interessanter. Het zou goed kunnen dat we een nieuwe 12-megapixelcameratelefoon zullen zien, maar dan zonder touchscreen en draaiend op A200 als opvolger voor de C905. Zo’n product zou ook prima tussen de Entertainment Unlimited-lijn passen, dus die kans is goed aanwezig.

Sony Ericsson uitnodiging Singapore 17 juni 

Bron: Mobile-Review forum

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters