'Nieuwe Sony Ericsson-toestellen worden morgen aangekondigd'

Sony Ericsson is lekker op dreef met het aankondigen van telefoons, maar de aankondigingen gaan voorlopig nog even door. Uitnodigingen voor een persevenement in Singapore op 17 juni zijn al verstuurd en de verwachting is dat er dan nieuwe telefoons aangekondigd gaan worden.

Sony Ericsson is een noodlijdend bedrijf maar weet blijkbaar toch genoeg geld op te brengen om een redelijk groot aantal nieuwe producten te introduceren. Eind mei waren er de Yari, Aino en en later kwam Sony Ericsson nog eens met een tweetal GreenHeart-telefoons. Het lijkt echter niet over te zijn en Sony Ericsson gaat het op 17 juni nog eens proberen, dit keer in Singapore. Sony Ericsson heeft afgelopen week uitnodigingen verstuurd voor een persevenement in Singapore, dat plaats zal vinden op 17 juni om 16:30 lokale tijd, dus rond half elf ’s ochtends hier in Nederland.

Nog niets is helemaal zeker, maar volgens de geruchten zal Sony Ericsson weer met nieuwe telefoons komen morgen. Volgens de uitnodiging heeft het evenement iets met Entertainment Unlimited te maken, dus de kans is groot dat we één of meerdere nieuwe Entertainment Unlimited-producten zien. Welke dat precies zullen zijn is niet bekend, want er is op het moment maar één echt uitgelekt toestel van Sony Ericsson bekend en dat valt onder de XPERIA-lijn. Volgens de geruchten is dat toestel, de X2, uitgesteld en zullen we die pas rond september zien.

Als we even naar de geschiedenis van Sony Ericsson kijken, dan valt op dat dezelfde datum vorig jaar ook gevuld werd met een aantal nieuwe toestellen van Sony Ericsson. Deze toestellen, de F305, C905, J132 en K330, zouden kunnen hinten naar de thema’s van de aankondiging van dit jaar. Sony Ericsson heeft verteld zich niet meer op het low-end segment te gaan richten en low-end-telefoons hebben vaak een wat langere levensduur, dus een opvolger voor de J132 of K330 zullen we niet zien. De F305 heeft al een opvolger gezien in de vorm van de Yari dus die valt ook af, maar de C905 is des te interessanter. Het zou goed kunnen dat we een nieuwe 12-megapixelcameratelefoon zullen zien, maar dan zonder touchscreen en draaiend op A200 als opvolger voor de C905. Zo’n product zou ook prima tussen de Entertainment Unlimited-lijn passen, dus die kans is goed aanwezig.

Sony Ericsson uitnodiging Singapore 17 juni 

Bron: Mobile-Review forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters