Nieuwe tablet van Motorola lekt uit

Een foto van een nieuwe tablet van Motorola is door iemand gekiekt en op internet gezet. Het vage plaatje lijkt te wijzen op een heel plat 7-inch apparaat, dat qua design helemaal niet lijkt op de Xoom.

Motorola tablet

This is my Next heeft de foto ontvangen. De nieuwe tablet ziet er een stuk slanker uit dan de Xoom, de 10-inch tablet die Motorola nu zonder veel succes tracht te slijten. De hoeken van de tablet zijn enigszins gebogen en dat heeft wel wat weg van een van de nieuwere Androidtelefoons die Motorola in de VS op de markt brengt. Wellicht is dit de nieuwe designlijn van het bedrijf.

Uit het vage plaatje valt nog maar net af te leiden dat het apparaat loopt op Android Honeycomb, want het draait de camera-app van dit OS. Welke versie van Honeycomb wordt er niet bijverteld.

Het Motorola-logo verschijnt linksboven als je de tablet rechtop houdt, vertelt de tipgever aan This is my Next. Vermoed wordt dat er micro-USB en micro-HDMI-poorten in zitten. Het scherm lijkt de breedbeeldafmeting 16:9 te hebben.

CEO Sanjay Jha beloofde eerder dit jaar een ‘fun tablet’ en gegokt wordt dat dit ‘m is. Maar over een release is nog niets losgelaten door het bedrijf.

Op het plaatje valt ook nog vaag een telefoon te ontwaren. Het is niet met zekerheid te zeggen, maar als dit toestel een grote camera aan boord heeft, zou dit wel eens de Droid HD kunnen zijn waarover al langere tijd geruchten de ronde doen.

Bron: This is my Next

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters