Nieuwe tablet van Motorola lekt uit

Een foto van een nieuwe tablet van Motorola is door iemand gekiekt en op internet gezet. Het vage plaatje lijkt te wijzen op een heel plat 7-inch apparaat, dat qua design helemaal niet lijkt op de Xoom.

Motorola tablet

This is my Next heeft de foto ontvangen. De nieuwe tablet ziet er een stuk slanker uit dan de Xoom, de 10-inch tablet die Motorola nu zonder veel succes tracht te slijten. De hoeken van de tablet zijn enigszins gebogen en dat heeft wel wat weg van een van de nieuwere Androidtelefoons die Motorola in de VS op de markt brengt. Wellicht is dit de nieuwe designlijn van het bedrijf.

Uit het vage plaatje valt nog maar net af te leiden dat het apparaat loopt op Android Honeycomb, want het draait de camera-app van dit OS. Welke versie van Honeycomb wordt er niet bijverteld.

Het Motorola-logo verschijnt linksboven als je de tablet rechtop houdt, vertelt de tipgever aan This is my Next. Vermoed wordt dat er micro-USB en micro-HDMI-poorten in zitten. Het scherm lijkt de breedbeeldafmeting 16:9 te hebben.

CEO Sanjay Jha beloofde eerder dit jaar een ‘fun tablet’ en gegokt wordt dat dit ‘m is. Maar over een release is nog niets losgelaten door het bedrijf.

Op het plaatje valt ook nog vaag een telefoon te ontwaren. Het is niet met zekerheid te zeggen, maar als dit toestel een grote camera aan boord heeft, zou dit wel eens de Droid HD kunnen zijn waarover al langere tijd geruchten de ronde doen.

Bron: This is my Next

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters