Gelekte foto en teaser onthullen details OnePlus 5

OnePlus heeft middels een nieuwe teaser de naam en lancering van de OnePlus 5 bevestigd. Een gelekte foto van OnePlus CEO Carl Pei lijkt het toestel zelfs te onthullen.

OnePlus 5 teaser: Hey Summer!

OnePlus heeft een nieuwe teaser voor zijn aankomende vlaggenschip geplaatst: de OnePlus 5. De simpele teaser bevestigt de naam van het vlaggenschip en wanneer het toestel gelanceerd wordt. Dat heeft de ambitieuze smartphonefabrikant vorige week ook al tegenover The Verge laten weten, maar dit keer hoor je het van OnePlus zelf.

OnePlus 5 teaser

De vrij kale teaser bestaat enkel uit de tekst “Hello 5.” Daarmee is het duidelijk dat OnePlus de OnePlus 4 overslaat en dit jaar de OnePlus 5 uit gaat brengen. Vier is een ongeluksgetal in China, het land waar de smartphonefabrikant gevestigd is. Bovendien is vijf het rugnummer van de favoriete basketballer van een aantal OnePlus medewerkers.

Maar wanneer kunnen we het toestel verwachten? Die informatie kunnen we niet uit de teaser zelf halen, maar wel uit de tekst waarmee de afbeelding werd geplaatst: “Hey Summer! Give me five!” Duidelijk dus. Dat betekent dat we de komende maanden al een aankondiging kunnen verwachten.

OnePlus 5

De voorgangers van de OnePlus 5 werden in juni aangekondigd. Door de latere lancering van de OnePlus 3T speculeerde men dat de fabrikant zijn volgende vlaggenschip iets later uit zou gaan brengen. Dat lijkt echter niet het geval te zijn.

OnePlus 5 specificaties en gelekte foto

Laten we nog even de verwachte specificaties doorlopen. De high-end Android smartphone heeft waarschijnlijk een 5.5-inch AMOLED scherm, met een nog onbekende resolutie. Onder de motorkap vind je waarschijnlijk de Snapdragon 835, in combinatie met 6GB aan werkgeheugen en een flinke 3600 mAh batterij.

Aan de achterkant van het toestel zit waarschijnlijk een dubbele camera. Gelekte renders en geruchten wezen daar al op, maar nu lijkt een gelekte foto dat ook te bevestigen. OnePlus CEO Carl Pei plaatste een vrij onopvallende foto op zijn Instagram-account. Bij nadere inspectie bleek echter dat je in de reflectie hoogstwaarschijnlijk de OnePlus 5 kunt zien.

OnePlus 5 teaser foto

Er zit een dikke case omheen en er valt vrijwel niks te zien, behalve een dubbele camera. OnePlus staat bekend om zijn slimme marketingcampagnes, dus op dit punt zijn dit hoogstwaarschijnlijk geen foutjes meer. Hopelijk ontdekken we volgende maand of alle geruchten kloppen.

Bron: Weibo, Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ben -

    Deze camera setup lijkt anders dan wat eerder hebben gezien en is gespeculeerd. Ze lijken wel horizontaal ipv verticaal? En mochten ze verticaal zijn dan zijn ze niet in gecentreerd?

    Ben benieuwd.

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters