Nieuwe uitgelekte foto’s van de HTC One M10

Er is een nieuwe foto uitgelekt van het vlaggenschip van HTC. Twitteraar Evan Blass, alias @evleaks, liet de nieuwe foto zien van de HTC One M10 in de witte variant. Het nieuwe toestel lijkt er wat anders uit te zien dan de voorganger, de One M9.

Er zit een fysieke home-button aan de voorkant, waarschijnlijk geïntegreerd met een vingerafdrukscanner. Het toestel heeft afgeronde hoeken en de zijkant is van metaal en de voorkant heeft een groot scherm van glas. De prominente BoomSound stereo speakers zijn verplaatst naar de onderkant.

HTC One M10
Gelekte foto van de HTC One M10

Vernieuwd toestel

Tijdens het Mobile World Congress van vorige jaar werd de HTC One M9 gepresenteerd en het publiek werd toen teleurgesteld omdat er bijna geen vernieuwingen aan de One M9 waren toegepast. Het toestel leek vrij veel op de voorganger de One M8, die weer veel op de One M7 leek. Voor HTC is het dit jaar belangrijk om met een goed vernieuwd toestel te komen.

Minder megapixel

De One M9 had nog een ander probleem met de camera. In het toestel zat een 20-megapixelcamera. De kwaliteit van de foto’s waren niet goed met deze camera, dit kwam omdat de foto’s overbelicht waren. HTC heeft van zijn fout geleerd en heeft nu een 12-megapixelcamera met een ISO-CELL in het toestel gezet. Deze camera heeft een grotere sensor om zo meer licht op te vangen. Foto’s kunnen onder omstandigheden met weinig licht toch kwalitatief goede foto’s maken, door een scheiding te maken tussen de verschillende pixels in de sensor. Dit zorgt ervoor dat de camera meer licht opvangt. Daarnaast beschikt de camera over beeldstabilisatie en een laserfocusfunctie.

HTC One M10Specificaties One M10

De One M10 zal een Snapdragon 820 processor, 4GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen hebben. Dit kan worden uitgebreid met een Micro SD-kaart. Het scherm heeft een 5,1-inch QHD-amoledscherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. De achterkant heeft een 12-megapixelcamera en de voorkant een 5-megapixelcamera.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters