Nieuwe uitgelekte foto’s van de HTC One M10

Er is een nieuwe foto uitgelekt van het vlaggenschip van HTC. Twitteraar Evan Blass, alias @evleaks, liet de nieuwe foto zien van de HTC One M10 in de witte variant. Het nieuwe toestel lijkt er wat anders uit te zien dan de voorganger, de One M9.

Er zit een fysieke home-button aan de voorkant, waarschijnlijk geïntegreerd met een vingerafdrukscanner. Het toestel heeft afgeronde hoeken en de zijkant is van metaal en de voorkant heeft een groot scherm van glas. De prominente BoomSound stereo speakers zijn verplaatst naar de onderkant.

HTC One M10
Gelekte foto van de HTC One M10

Vernieuwd toestel

Tijdens het Mobile World Congress van vorige jaar werd de HTC One M9 gepresenteerd en het publiek werd toen teleurgesteld omdat er bijna geen vernieuwingen aan de One M9 waren toegepast. Het toestel leek vrij veel op de voorganger de One M8, die weer veel op de One M7 leek. Voor HTC is het dit jaar belangrijk om met een goed vernieuwd toestel te komen.

Minder megapixel

De One M9 had nog een ander probleem met de camera. In het toestel zat een 20-megapixelcamera. De kwaliteit van de foto’s waren niet goed met deze camera, dit kwam omdat de foto’s overbelicht waren. HTC heeft van zijn fout geleerd en heeft nu een 12-megapixelcamera met een ISO-CELL in het toestel gezet. Deze camera heeft een grotere sensor om zo meer licht op te vangen. Foto’s kunnen onder omstandigheden met weinig licht toch kwalitatief goede foto’s maken, door een scheiding te maken tussen de verschillende pixels in de sensor. Dit zorgt ervoor dat de camera meer licht opvangt. Daarnaast beschikt de camera over beeldstabilisatie en een laserfocusfunctie.

HTC One M10Specificaties One M10

De One M10 zal een Snapdragon 820 processor, 4GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen hebben. Dit kan worden uitgebreid met een Micro SD-kaart. Het scherm heeft een 5,1-inch QHD-amoledscherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. De achterkant heeft een 12-megapixelcamera en de voorkant een 5-megapixelcamera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. Casper -

    Jaa het lijkt echt een beetje op een samsung / Iphone crossover…
    Zo zonde. Inplaats van dat htc altijd inovatief was, zoals met de htc one m7 en eerddre modellen zoals de EVO 3D enzo volgen ze nu de massa weer zoals samsung en apple…
    Ik snap echt niet waarom ze het design van de hierboven gepubliceerde render niet als lijdraad hebben gebruikt. Die was werkelijk prachtig. Ik ben altijd een trouwe dan geweest maar ik vind dit echt jammer

BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters