Nieuwe versie BlackBerry OS 10.3 uitgelekt en te downloaden

Een nieuwere versie van het nog onaangekondigde BlackBerry OS 10.3 is uitgelekt en inmiddels online te downloaden. Helemaal veilig is dat niet, dus wie zijn toestel lief heeft en niet precies weet waar hij mee bezig is, kan beter even wachten tot de officiële aankondiging.

Nieuwe versie BlackBerry OS 10.3 uitgelekt en te downloaden blackberry 103 uitgelekt voor blackberry z10 bb103

Eind maart werd al een vroege versie van BB OS 10.3 online gezet. Nu is het versie 10.3.0.296, een paar nummers verder dan toen. Gebruikers hebben al een lijst met verbeteringen genoteerd die de update een BB10-toestel zoals bijvoorbeeld de Z10 oplevert.

Om maar een paar wijzigingen te noemen. De door velen lelijk gevonden iconen zijn verdwenen. Er kunnen onbeperkt folders worden geïnstalleerd onder BB OS 10.3. Het quick settings menu is van elke plek in het OS snel te bereiken. En er komt in de mail-app een optie om alle bijlagen van een e-mail in een keer te downloaden.

Bij een antwoord op een e-mail biedt BB OS 10.3 de gelegenheid om de originele tekst eerst te wissen in plaats van die te citeren. Een lijst van verzonden berichten keert terug in het besturingssysteem, en een kleine wijziging van de agenda: nu kunnen er ook weken in beeld worden gebracht. Het instellingenmenu kan worden gewijzigd naar de voorkeur van de gebruiker en de camera-user interface is veranderd.

Er zijn nog veel meer verbeteringen te noteren. Maar ook moeten er nog veel worden ontdekt. De bestanden om handmatig deze vroege update op een BB 10-toestel te installeren, staan hier. Maar pas op; het is nog niet officeel en bij ondeskundig gebruik kan het toestel onbruikbaar worden.

Bron: Crackberry

tags:
  OnePlus 6

  We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

  Beste budgetsmartphones uitgelicht

  Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

  smartphone auto

  OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

  Samsung J2 Core

  Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

  Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

  Sony

  Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters