'Nieuwe versie TouchFlo 3D opgedoken op video'

Op YouTube is een filmpje verschenen dat ons een kijkje geeft in de nieuwe versie van TouchFlo 3D, versie 2.5. Hierin zien we onder andere nieuwe snelkoppelingen op de vandaag-tab en een nieuwe lay-out voor contacten.

Hoewel HTC onlangs aangekondigd heeft HTC Sense over zijn gehele line-up te gaan toepassen, lijkt het erop dat TouchFlo 3D toch niet helemaal zal verdwijnen. Hoe het allemaal precies zit weten we nog niet, het kan zijn dat er eerst nog een aantal TouchFlo-toestellen zullen uitkomen en dat HTC daarna op Sense overgaat, dat de twee UI’s naast elkaar zullen draaien en door de gebruiker ingesteld kunnen worden of misschien zien we hier gewoon een oud concept dat sinds de komst van Sense van de baan is. Wat in het filmpje hieronder te zien is moet in ieder geval de opvolger zijn van het TouchFlo 3D dat we van de HTC Touch Diamond2 kennen. Volgens de man die het filmpje presenteert zal de interface in toestellen als de HTC Firestone terecht gaan komen, maar zoals hierboven gezegd is dat niet helemaal zeker.

Er komt een aantal updates in versie 2.5 mee, met als grootste verschil dat er nu negen snelkoppelingen op de vandaag-tab te vinden zijn. Hier kun je als gebruiker zelf een aantal zaken toevoegen, zoals een contact, een snelkoppeling naar een programma of een widget. Verder is de agenda wat geüpdatet, onder andere met een jaaroverzicht. Ook zien we twee dingen uit de HTC Touch Cruise II weer terug, namelijk de rasterweergave voor contacten en de Footprints-tab. Als neusje van de zalm heeft HTC het tabblad met instellingen erin veel uitgebreider gemaakt, waardoor je echt nooit meer iets hoeft te doen via de onderliggende Windows Mobile-interface. In het filmpje hieronder is alles te bekijken.

Bron: Mobile Tech Addicts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters