'Nieuwe video van Nokia laat opvolger Nokia 5800 XpressMusic zien' – Update

Nokia heeft een nieuwe video uitgegeven die eigenlijk een reclamespot zou moeten zijn voor de 5800 XpressMusic. Echter is in de video ook een ander toestel te zien dat erg veel op zijn voorganger lijkt maar er net wat anders uit ziet.

Nokia heeft vandaag de onderstaande video vrijgegeven die als promo dient voor de Nokia 5800 XpressMusic en alle diensten die daarbij komen kijken. Zo worden alle multimedia-aspecten van het toestel belicht maar ook diensten als Ovi passeren de revue aangezien je daarmee muziek en video’s op je toestel kunt nestelen. In de video is niet alleen de 5800 te zien maar ook een ander toestel, dat opvalt door zijn UMTS-camera aan de voorkant en zijn witte rand die we nog niet kennen van een toestel uit het Nokia-assortiment. Naar verwachting zal dit toestel een betere camera gaan krijgen die ook de mogelijkheid krijgt om video’s op te nemen. Daarnaast is het design van het toestel licht aangepast ten opzichte van zijn vermoedelijke voorganger de 5800. Het toestel zal de beschikking krijgen over UMTS, HSDPA en gps. Daarnaast zal er ook Wi-Fi op zitten en een touchscreen. Ook een 5-megapixelcamera zou te zien zijn in de onderstaande video.

Onduidelijk is nog om welk toestel het hier gaat. Zeker is wel dat het niet de Nokia 5530 is omdat die geen UMTS-camera heeft aan de voorkant. Het zou hier kunnen gaan om de Nokia 5900 hoewel daar nog geen foto’s van zijn gelekt. Eerder dachten we dat de eerste foto’s van de 5900 naar buiten waren gekomen echter bleek het daar om de Nokia 5530 te gaan.

Nokia 5900

 

Nokia 5900

 

Nokia 5900

 

Het filmpje dat hier stond bestaat helaas niet meer, onze excuses!

Update op 7/8/2009 om 12:00:

Uit een reactie op onze site van GSM Arena blijkt dat het hier om een studiemodel gaat van de Nokia 5800 XpressMusic en niet om een nieuw toestel. Wel is in de video de nieuwe videowinkel te zien van Nokia die nog het levenslicht moet gaan zien.

Bron: GSM Arena

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters