Nieuwe vrolijk gekleurde telefoons in aantocht

Het blijft een goede truc van fabrikanten om telefoons in een ander kleurtje op de markt te brengen zodat er weer een paar duizend extra verkocht worden, maar we hebben dit verschijnsel al een tijdje niet meer gezien. Nu zijn er opeens allerlei nieuwe kleuren van telefoons opgedoken, van verschillende merken.

Sony Ericsson C510 Energetic Red

De telefoonmarkt is altijd in beweging met nieuwe aankondigingen en als er eens een tijdje geen telefoons aangekondigd worden dan zijn er wel nieuwe kleurtjes die het levenslicht zien. Ook vandaag zagen we een aantal nieuwe kleuren van bekende telefoons voorbij komen, waarvan we er één al gezien hadden. Het gaat hier om de Sony Ericsson C510, die we al een keertje hadden gezien in het rood. Dit was echter nog niet officieel en nu weet SEMC Blog te melden dat Sony Ericsson deze rode C510 officieel heeft voorgesteld, onder de naam Energetic Red. De kleur is een combinatie van rood en wit en zorgt er zeker voor dat de C510 er wat frisser en minder conservatief uit ziet.

Een andere telefoon van Sony Ericsson die in een nieuwe kleur gehuld is, is de W302. Deze low-end telefoon heeft onder andere een 1,3-megapixelcamera, mp3-speler en FM-radio en draait op de Sagem-interface. Deze interface kennen we van de F305, waar we helaas niet zo tevreden over zijn. Het toestel is binnenkort ook in de kleur Indigo Blue verkrijgbaar, een donkerblauwe kleur die de W302 een mysterieuze look geeft. Of het toestel ook in deze kleur naar Nederland zal gaan komen is, net als bij de C510, niet bekend, maar naar verwachting zullen we de nieuwe kleur in ieder geval in online winkels wel tegenkomen binnenkort.

De andere telefoons zijn niet van Sony Ericsson, maar van Samsung en LG. De eerste is een nieuwe variant van de razend populaire LG Arena, dit keer helemaal gericht op de vrouwen. De paarse Arena zal hoogstwaarschijnlijk ook in Nederland in de winkels gaan komen, zoals dat bijna altijd gebeurt met nieuwe kleurtjes van LG’s vlaggenschipmodellen. Aangezien er helemaal niets veranderd is aan het toestel behalve de kleur, kunnen we met een gerust hart zeggen dat het een erg leuke telefoon is, zoals uit onze review van het toestel bleek.

De vierde nieuwe kleur vandaag komt uit Samsung’s TouchWiz-familie. Het gaat om de Samsung Star, die als concurrent van de LG Cookie natuurlijk niet zonder een aantal leuke kleurtjes kan. Het toestel is dan ook in het roze gehuld door Samsung en deze versie zal in Engeland uitsluitend bij The Carphone Warehouse komen, wat er misschien op duidt dat we de kleur in Nederland alleen bij The PhoneHouse gaan zien. Niets is echter nog zeker over deze op tienermeisjes gerichte Samsung S5320, daarvoor zullen we gewoon moeten wachten totdat het toestel hier in de winkels verschijnt.

Sony Ericsson W302 Indigo Blue

 

LG Arena paars

 

Samsung Star roze

 

Bron: Unwired View

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters