Nieuws over nieuwe midrangetelefoon Sony uitgelekt

Sony is bezig met een nieuwe midrangetelefoon. Dat blijkt uit gegevens uit een online benchmark, waar het nog niet gepresenteerde toestel zijn hardwaregegevens heeft achtergelaten.

Nieuws over nieuwe midrangetelefoon Sony uitgelekt sony d2403 is another mid range smartphone with 4 7 inch display quad core cpu

Sony heeft de laatste tijd de gewoonte om erg veel midrangetoestellen uit te brengen in het kielzog van de topmodellen uit de Z-serie. De gelekte informatie laat zien dat het hier gaat om een toestel met de werktitel Sony D2403. In GFXBench is het toestel langsgeweest en het blijkt te gaan om een toestel met een 4,7-inch-scherm dat is voorzien van IPS-technologie.

Het toestel wordt direct met de laatste versie van Android op de markt gebracht, namelijk versie 4.4.2 Kitkat. De telefoon bezit 16 GB intern geheugen, maar er is nog niet duidelijk of dat via een micro-sdkaart kan worden uitgebreid. De boel wordt aangedreven door een niet zo erg krachtige Qualcomm Snapdragon 400-processor en een Adreno 305 GPU. Hoeveel ramgeheugen hierbij wordt geleverd, is niet duidelijk geworden.

Er zou volgens de gelekte informatie een 8-megapixelcamera in het toestel zitten voorzien van autofocus, een led-flitser, en de mogelijkheid om in full HD video’s te maken. De camera aan de voorkant stelt de gebruiker in staat om selfies te produceren in vga-resolutie.

Alle gebruikelijke verbindingen en sensoren zitten erin, behalve een gyroscoop en een barometer. Het is nog wachten tot de eerste foto’s van dit nieuwe toestel uitlekken, maar het lijkt een redelijk veilige gok dat het erg gaat lijken op een verkleinde versie van de Xperia Z2.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters