Nieuws over nieuwe midrangetelefoon Sony uitgelekt

Sony is bezig met een nieuwe midrangetelefoon. Dat blijkt uit gegevens uit een online benchmark, waar het nog niet gepresenteerde toestel zijn hardwaregegevens heeft achtergelaten.

Nieuws over nieuwe midrangetelefoon Sony uitgelekt sony d2403 is another mid range smartphone with 4 7 inch display quad core cpu

Sony heeft de laatste tijd de gewoonte om erg veel midrangetoestellen uit te brengen in het kielzog van de topmodellen uit de Z-serie. De gelekte informatie laat zien dat het hier gaat om een toestel met de werktitel Sony D2403. In GFXBench is het toestel langsgeweest en het blijkt te gaan om een toestel met een 4,7-inch-scherm dat is voorzien van IPS-technologie.

Het toestel wordt direct met de laatste versie van Android op de markt gebracht, namelijk versie 4.4.2 Kitkat. De telefoon bezit 16 GB intern geheugen, maar er is nog niet duidelijk of dat via een micro-sdkaart kan worden uitgebreid. De boel wordt aangedreven door een niet zo erg krachtige Qualcomm Snapdragon 400-processor en een Adreno 305 GPU. Hoeveel ramgeheugen hierbij wordt geleverd, is niet duidelijk geworden.

Er zou volgens de gelekte informatie een 8-megapixelcamera in het toestel zitten voorzien van autofocus, een led-flitser, en de mogelijkheid om in full HD video’s te maken. De camera aan de voorkant stelt de gebruiker in staat om selfies te produceren in vga-resolutie.

Alle gebruikelijke verbindingen en sensoren zitten erin, behalve een gyroscoop en een barometer. Het is nog wachten tot de eerste foto’s van dit nieuwe toestel uitlekken, maar het lijkt een redelijk veilige gok dat het erg gaat lijken op een verkleinde versie van de Xperia Z2.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters