Nieuws over nieuwe midrangetelefoon Sony uitgelekt

Sony is bezig met een nieuwe midrangetelefoon. Dat blijkt uit gegevens uit een online benchmark, waar het nog niet gepresenteerde toestel zijn hardwaregegevens heeft achtergelaten.

Nieuws over nieuwe midrangetelefoon Sony uitgelekt sony d2403 is another mid range smartphone with 4 7 inch display quad core cpu

Sony heeft de laatste tijd de gewoonte om erg veel midrangetoestellen uit te brengen in het kielzog van de topmodellen uit de Z-serie. De gelekte informatie laat zien dat het hier gaat om een toestel met de werktitel Sony D2403. In GFXBench is het toestel langsgeweest en het blijkt te gaan om een toestel met een 4,7-inch-scherm dat is voorzien van IPS-technologie.

Het toestel wordt direct met de laatste versie van Android op de markt gebracht, namelijk versie 4.4.2 Kitkat. De telefoon bezit 16 GB intern geheugen, maar er is nog niet duidelijk of dat via een micro-sdkaart kan worden uitgebreid. De boel wordt aangedreven door een niet zo erg krachtige Qualcomm Snapdragon 400-processor en een Adreno 305 GPU. Hoeveel ramgeheugen hierbij wordt geleverd, is niet duidelijk geworden.

Er zou volgens de gelekte informatie een 8-megapixelcamera in het toestel zitten voorzien van autofocus, een led-flitser, en de mogelijkheid om in full HD video’s te maken. De camera aan de voorkant stelt de gebruiker in staat om selfies te produceren in vga-resolutie.

Alle gebruikelijke verbindingen en sensoren zitten erin, behalve een gyroscoop en een barometer. Het is nog wachten tot de eerste foto’s van dit nieuwe toestel uitlekken, maar het lijkt een redelijk veilige gok dat het erg gaat lijken op een verkleinde versie van de Xperia Z2.

Bron: Softpedia

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters