Nike zet stappen naar de iPhone

De samenwerking tussen Apple en het kledingmerk Nike zal zich ook door zetten naar de iPhone. De twee producenten zullen het sport instrument beschikbaar gaan maken voor de iPhone en iPod touch.

Apple en Nike werken nu samen op de normale iPods in de vorm van Nike+. Met Nike+ kun je al je sportieve activiteiten bijhouden op je iPod door middel van en sensor die om je pols zit van Nike. Deze sensor stuurt de gegevens op zijn beurt dan weer door naar de iPod die het omzet in statistieken en grafieken van bijvoorbeeld je hartslag en je conditie. Veel lopers nemen muziek mee tijdens hun run en dat het dan ook meteen mogelijk is om de loopprestaties te meten via hetzelfde apparaat is een gat in de markt, aldus beide producenten

Nu heeft een bron binnen stuff.tv bevestigd dat Apple en Nike besloten hebben om deze sportapplicatie ook toe te voegen tot het iPhone en iPod touch assortiment. De sensor zou verbinding maken met het Wifi signaal dat beide apparaten uit zenden en daarmee de gegevens versturen. Ook wordt er gerept over de 3G optie waarmee dan alle data naar een server geupload kunnen worden en thuis nog eens rustig bekeken kunnen worden. Nike en Apple hebben nog niks verder er over gezegt, maar de bron beroept zich op zeer betrouwbare bronnen binnen Nike.

nike-plus-iphone 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters