Nike zet stappen naar de iPhone

De samenwerking tussen Apple en het kledingmerk Nike zal zich ook door zetten naar de iPhone. De twee producenten zullen het sport instrument beschikbaar gaan maken voor de iPhone en iPod touch.

Apple en Nike werken nu samen op de normale iPods in de vorm van Nike+. Met Nike+ kun je al je sportieve activiteiten bijhouden op je iPod door middel van en sensor die om je pols zit van Nike. Deze sensor stuurt de gegevens op zijn beurt dan weer door naar de iPod die het omzet in statistieken en grafieken van bijvoorbeeld je hartslag en je conditie. Veel lopers nemen muziek mee tijdens hun run en dat het dan ook meteen mogelijk is om de loopprestaties te meten via hetzelfde apparaat is een gat in de markt, aldus beide producenten

Nu heeft een bron binnen stuff.tv bevestigd dat Apple en Nike besloten hebben om deze sportapplicatie ook toe te voegen tot het iPhone en iPod touch assortiment. De sensor zou verbinding maken met het Wifi signaal dat beide apparaten uit zenden en daarmee de gegevens versturen. Ook wordt er gerept over de 3G optie waarmee dan alle data naar een server geupload kunnen worden en thuis nog eens rustig bekeken kunnen worden. Nike en Apple hebben nog niks verder er over gezegt, maar de bron beroept zich op zeer betrouwbare bronnen binnen Nike.

nike-plus-iphone 
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters