Nog maar 23% van de iPhone-gebruikers is overgestapt naar OS 3.1

Uit statistieken van reclamebureau Admob blijkt dat slechts een kleine 23% van alle iPhone-gebruikers al is overgestapt naar de nieuwste versie van het besturingssysteem voor de iPhone, OS 3.1.

iPhone

Admob, een bedrijf dat advertenties plaatst op mobiele websites en iPhone-applicaties, heeft statistieken vrijgegeven waaruit blijkt dat slechts een kleine hoeveelheid van de iPhone-gebruikers de overstap naar OS 3.1 al heeft gemaakt. Er zit nog een kleine 26% op een variant van OS 2.0 en de andere 51% draait nog OS 3.0 op zijn toestel.

De redenen waarom gebruikers nog niet updaten naar de nieuwste versie van het iPhone-OS is dat Apple er iedere keer weer een draai aangeeft om zo het jailbreaken van het toestel te voorkomen. Uiteraard komt er bij iedere versie weer een nieuwe jailbreak uit, maar dat heeft soms meer tijd nodig dan bij andere updates. Zo is er momenteel nog geen stabiele jailbreak beschikbaar voor OS 3.1. Eén van de redenen waarom mensen die niet van plan zijn te jailbreaken nog niet updaten is omdat Apple heeft besloten om de langverwachte tethering-functie die OS 3.0 bracht, uit te schakelen. Dat heeft waarschijnlijk te maken met de druk van de telecomproviders die liever een duurder abonnement verkopen dat alleen maar werkt met een speciale USB-stick.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters