Nog meer foto's van HTC One M9 en info over de camera's

Phandroid heeft nog meer foto’s op de kop getikt van de HTC One M9, en weet nog een interessant feitje aan het rijtje specificaties dat al was uitgelekt toe te voegen. Aan de voorkant komt een 4-megapixel ultrapixelcamera. Inderdaad precies dezelfde die nu op de achterkant van de HTC One M8 zit.

Dat maakt het rijtje specificaties als volgt: een 5-inch 1080 pixel scherm, 3GB ram, een Snapdragon 810 CPU, Adreno 430 GPU, een 20.7-megapixelcamera aan de achterkant en een UltraPixel 4-megapixelcamera aan de voorkant. Voorts een 2840 mAh batterij en Android 5.0 Lollipop en HTC Sense 7.0.

Nog meer foto's van HTC One M9 en info over frontcamera htc one m9 edited 21 
Nog meer foto's van HTC One M9 en info over frontcamera htc one m9 edited 1 

Bron: Phandroid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Maarten Taal -

  Het belangrijkste is volgens mij dat HTC er een betere camera in zet en op die manier beter mee kan komen met de concurrentie. En het 1080 pixel beeldscherm hoeft in combinatie met HTC Sense 7.0 geen probleem te zijn. Het levert straks een smartphone op die vloeiender draait dan de smartphones van de concurrentie. Wel vind ik het kwaliteitsverschil tussen de goedkopere modellen van HTC en het vlaggenschip te groot. Wil HTC er bovenop komen, dan zou daar in 2015 de focus moeten liggen.

 2. Maarten Taal -

  HTC is goed bezig volgens mij als daadwerkelijk blijkt dat er een 20.7-megapixelcamera op de achterkant zit en een Ultrapixel 4.0-megapixel camera op de voorkant. Er zou dan wel een hardwarematige OIS op de achtercamera moeten komen. Het komt er wel op neer dat HTC een camera moet plaatsen die net zo goed is of zelfs beter als die van Samsung. Dat het beeldscherm waarschijnlijk een 1080 pixel beeldscherm is, hoeft volgens mij geen probleem te zijn. In combinatie met de GUI Sense 7.0 en de zeer snelle Snapdragon 810 processor levert dat een smartphone op die zeer vloeiend zal werken. De HTC One M8 onderscheidt zich ook al op dat punt van de concurrentie. Het ging niet zo goed met HTC, maar het zou zomaar kunnen zijn dat HTC er dit jaar met kleine stapjes bovenop komt. Wel vind ik het jammer dat het kwaliteitsverschil tussen de vlaggenschepen van HTC en de goedkopere modellen zo groot is. Daar zal HTC dit jaar ook verbetering moeten laten zien en dan zie ik het wel goed komen met dit eigenzinnige merk.

  1. Quasimodo -

   1080P hoeft idd geen probleem te zijn als ook de prijs in de pas meeloopt. Een 1080P-scherm in nu eenmaal goedkoper te produceren en dat zou ik als klant wel terug willen zien in de prijs. Ook wordt het tijd dat de bezels wat minder groot worden want die enorme onder bezel is me een doorn in het oog.

 3. Jamie Paenen -

  Ik vind het er erg fake uitzien eerlijk gezegd. Op de eerste foto zie je dat de behuizing tot aan de voorkant van het toestel rond afloopt, waarbij het erop lijkt dat er een losse plaat (het scherm) overheen ligt met ineens een rechte rand… Ook vind ik de kleur van de 'voorkant' erg afwijken van de kleur van de 'achterkant'!

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters