Nokia 1006 is een goedkope candybar

Nokia heeft deze CES toch nog een nieuw product laten zien. Het gaat om de Nokia 1006, een toestel om mee te bellen en sms’en.

We hebben op de Consumer Electronics Show van 2009 erg veel interessante nieuwe technologieën die gerelateerd zijn aan telefoons gezien. Nokia heeft wat meer op de huidige economische situatie gelet en hield het lekker basic op de beurs. Het merk kwam namelijk met de Nokia 1006 als enige nieuwe product. Deze telefoon is lekker goedkoop dus goed voor de mensen die veel te lijden hebben onder de economische crisis.

De Nokia 1006 is zoals de naam al suggereert een low-end toestelletje dat gratis weggegeven gaat worden met goedkope abonnementen en waarschijnlijk ook als een erg goedkoop prepaidpakketje op de markt zal verschijnen. Het display dat gebruikt is in het toestel is met 262.144 kleuren nog redelijk goed voor het prijssegment waar het toestel in valt en ook andere functies zijn nog wel redelijk. Hoewel er geen uitgebreide ontspanningsmogelijkheden zijn, heeft het toestel wel een bluetoothfunctie ingebouwd en ook verschillende programmaatjes om je leven georganiseerd te houden zijn aanwezig. Wanneer we het toestel op de markt mogen verwelkomen is nog niet bekend.

nokia-1006 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters