Nokia 3310 met 4G uit de dood herrezen

Tijdens CES eerder deze maand werden er weer allerlei spannende apparaten onthuld en eind volgende maand is het de beurt aan de smartphonemakers. Dan gaat namelijk MWC van start en verwachten we onder andere van HMD Global een paar nieuwe smartphones. Over de nieuwe versie van de Nokia 3310 hoeven we echter niet meer te fantaseren. Deze is al officieel onthuld in China.

Nokia 3310 uit de dood herrezen

De goede oude Nokia 3310 verraste de wereld toen hij opeens als een feniks weer herrees, nadat hij toch een behoorlijke tijd van de aardbodem was verdwenen. Na een eerste introductie kwam er een 3G versie van het toestel uit en nu is het dus tijd voor nog een vernieuwend model.

Nokia 3310 4G

In China onthuld

De kersverse Nokia 3310 verscheen onlangs op de officiële Chinese website van de smartphonemaker en deze keer is hij uitgerust met 4G mogelijkheden. Veel van het toestel is hetzelfde gebleven als bij zijn voorganger. Zo is de telefoon net als de  Nokia 3310 3G uitgerust met een 2.4 inch display met een resolutie van 320 x 240. Het telefoontje komt verder met een 2 megapixel camera en een 1200mAh batterij.

Besturingssysteem gebaseerd op YunOS

Naast de nieuwe 4G feature heeft het toestel echter nog een paar nieuwe dingen in de aanbieding, zoals ondersteuning voor LTE en VoLTE en kan het telefoontje gebruikt worden als een wifi hotspot. De Nokia 3310 4G zal verder draaien op YunOS, welke is gebaseerd op Android.

Nokia3310 4G

Meer Nokia’s tijdens MWC

Volgende maand zal de Nokia 3310 4G beschikbaar zijn via China Mobile en hopelijk zal hij niet lang na MWC 2018 ook naar Nederland komen. Op MWC verwachten we van HMD Global ook de nieuwe Nokia 6, Noki 7 en het Nokia 9 vlaggenschip. Net zoals de Nokia 3310 4G zal de Nokia 6 ook niet voor veel verrassingen zorgen. Hij is namelijk ook al in China gelanceerd.

Via: Pocketnow

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters