Nostalgische Nokia 3310 vanaf 5 juni verkrijgbaar in Nederland

De nieuwe Nokia 3310 werd dit jaar samen met twee andere Nokia-toestellen op het MWC onthuld. Het toestel trok, vanwege zijn illustere naam, toen alle aandacht, want hij kan iets meer dan de originele versie. De Nokia 3310 is vanaf 5 juni te koop in Nederland.

Nokia 3310

De Nokia 3310 is samen met de Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 6 onthuld. Nokia liet op het MWC weten dat deze toestellen in het derde kwartaal in de verkoop gaan. HDM Global heeft woensdag bekendgemaakt dat de nieuwe Nokia 3310 vanaf 5 juni al in de winkels ligt. HMD Global heeft een licentie om telefoons onder de naam van Nokia uit te brengen.

Nokia 3310

Specificaties

De Nokia 3310 kan iets meer dan de originele versie. Het toestel heeft een ander uiterlijk gekregen, al komt zijn vorm nog wel enigszins met het origineel overeen. Ook wordt de nieuwe telefoon verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: rood, blauw, geel en grijs.

Het toestel heeft een 2,4-inch kleurendisplay met een resolutie van 320 bij 240 pixels. Op de achterkant zit een camera die foto’s in 2 megapixel schiet. Ook heeft het toestel een led-flitser. De telefoon heeft 16 GB opslaggeheugen en met een micro sd-kaart kan het met maximaal 32 GB worden uitgebreid.

Nokia 3310

In het toestel zit een vervangbare batterij die een inhoud van 1200 mAh heeft. Verder ondersteunt de Nokia 3310 Bluetooth en 2G-internet. Daarnaast is het toestel via een micro usb-poort oplaadbaar. Er zitten niet veel apps erop, maar wel een aantal standaard features. Zo kan je het spel Snake spelen en naar FM-radio luisteren.

Wat is de prijs?

De verkoopprijs ligt hoger dan de adviesprijs die de telefoon kreeg. Hij gaat namelijk 59,99 euro kosten. Naar verwachting gaat HMD Global dit jaar mogelijk een high end-toestel lanceren. Bekijk hier de specificaties en de onthullingsdatum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters