‘Deze features krijgt de nieuwe Nokia 3310’

Velen denken met nostalgie terug aan de goede oude Nokia 3310. Het was geen ultra dunne smartphone met afgeronde schermen, maar hij werkte altijd en was praktisch onverwoestbaar. Wie terugverlangt naar de 3310, zal blij zijn met het nieuws dat de telefoon binnenkort als een feniks opnieuw zal herrijzen. Via recente tweets van Evan Blass zijn enkele features van de 2017 versie Nokia 3310 bekendgemaakt.

Nokia 3310 (2017) wordt geen smartphone

Nokia 3310Hoewel de nieuwe Nokia 3310 een update zal zijn ten opzichte van de oudere versie, zal het geen smartphone worden. Hij wordt dus helaas niet uitgerust met een vingerafdrukscanner en een afgerond OLED display. Het scherm van de nieuwe Nokia heeft echter wel een update gehad. Gebruikers zullen niet het monochrome scherm van 15 jaar geleden hoeven te verduren, maar zullen kunnen genieten van de Nokia in kleur.

Hoewel het interface nu in kleur gepresenteerd zal worden, heeft Nokia de vormgeving niet veranderd. Ook de nieuwe 3310 krijgt het interface ontwerpt van de oude 30 serie. Naast het scherm krijgt de behuizing van het toestel ook een kleurrijke upgrade. De telefoon zal beschikbaar zijn in een paar verschillende kleuren en ook de voorplaat zal verwisseld kunnen worden. Volgens Evan Blass zou het nieuwe  toestel een soort mix zijn tussen de originele Nokia 3310 en de Nokia 150 van vorig jaar.

Batterij Nokia wint ruimschoots van smartphone batterij capaciteit

Het feit dat de Nokia 3310 (2017) geen smartphone zal zijn, zal door sommigen als een nadeel worden gezien. Maar het toestel heeft wel een groot voordeel ten opzichte van de smartphones van tegenwoordig. De batterij levensduur van het toestel is vergeleken met de huidige telefoons astronomisch lang. Waar de standaard smartphone een paar uur meegaat zonder opladen, zal de Nokia telefoon het dagen kunnen uithouden.

Bron: Evan Blass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. twelz -

      nee die komen er niet anders zou het alsnog een smartphone worden, alleen een kleuren scherm en verwisselbaar voorkant/achterkant krijgt de Nokia 3310

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

OnePlus 5T pers

OnePlus 5T is officieel onthuld: gloednieuw design, vertrouwde prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Verrassing: Samsung brengt niet twee, maar drie Galaxy S9-modellen uit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters