‘Deze features krijgt de nieuwe Nokia 3310’

Velen denken met nostalgie terug aan de goede oude Nokia 3310. Het was geen ultra dunne smartphone met afgeronde schermen, maar hij werkte altijd en was praktisch onverwoestbaar. Wie terugverlangt naar de 3310, zal blij zijn met het nieuws dat de telefoon binnenkort als een feniks opnieuw zal herrijzen. Via recente tweets van Evan Blass zijn enkele features van de 2017 versie Nokia 3310 bekendgemaakt.

Nokia 3310 (2017) wordt geen smartphone

Nokia 3310Hoewel de nieuwe Nokia 3310 een update zal zijn ten opzichte van de oudere versie, zal het geen smartphone worden. Hij wordt dus helaas niet uitgerust met een vingerafdrukscanner en een afgerond OLED display. Het scherm van de nieuwe Nokia heeft echter wel een update gehad. Gebruikers zullen niet het monochrome scherm van 15 jaar geleden hoeven te verduren, maar zullen kunnen genieten van de Nokia in kleur.

Hoewel het interface nu in kleur gepresenteerd zal worden, heeft Nokia de vormgeving niet veranderd. Ook de nieuwe 3310 krijgt het interface ontwerpt van de oude 30 serie. Naast het scherm krijgt de behuizing van het toestel ook een kleurrijke upgrade. De telefoon zal beschikbaar zijn in een paar verschillende kleuren en ook de voorplaat zal verwisseld kunnen worden. Volgens Evan Blass zou het nieuwe  toestel een soort mix zijn tussen de originele Nokia 3310 en de Nokia 150 van vorig jaar.

Batterij Nokia wint ruimschoots van smartphone batterij capaciteit

Het feit dat de Nokia 3310 (2017) geen smartphone zal zijn, zal door sommigen als een nadeel worden gezien. Maar het toestel heeft wel een groot voordeel ten opzichte van de smartphones van tegenwoordig. De batterij levensduur van het toestel is vergeleken met de huidige telefoons astronomisch lang. Waar de standaard smartphone een paar uur meegaat zonder opladen, zal de Nokia telefoon het dagen kunnen uithouden.

Bron: Evan Blass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. twelz -

      nee die komen er niet anders zou het alsnog een smartphone worden, alleen een kleuren scherm en verwisselbaar voorkant/achterkant krijgt de Nokia 3310

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters