Trump-Putin edities van Nokia 3310 en iPhone 7 kosten duizenden euro’s

De G20-top in Hamburg is wereldnieuws, en terecht. Het merkwaardige Russische Caviar heeft ter ere van de ontmoeting tussen Trump en Putin zelfs twee peperdure smartphones uitgebracht. Maak kennis met de Trump-Putin edities van de Nokia 3310 en iPhone 7.

De G20-top is van start gegaan

De G20-top is officieel van start gegaan in het Duitse Hamburg. De wereldleiders komen bijeen om twee dagen lang belangrijke kwesties te bespreken. Op internet geniet iedereen van de gênante Trump-gifjes, terwijl op straat hevig geprotesteerd wordt.

Trump Putin

Sommige merken proberen daar een slaatje uit te slaan. De kans is groot dat je wel eens de producten van het Russische Caviar gezien hebt. Het luxebedrijf maakt speciale versies van populaire smartphones.

Vorig jaar kwam Caviar nog in het nieuws met zijn gouden Pokémon Go versie van de iPhone 6s. Nu is het bedrijfje terug met een nieuw pareltje: de ‘Putin-Trump Summit’ Nokia 3310.

‘Putin-Trump Summit’ Nokia 3310

Het speciale toestel is gemaakt ter ere van de ontmoeting tussen de presidenten van de Verenigde Staten en Rusland. De titanium behuizing is gecoat met een Damascus Steel-patroontje. Het resultaat is afhankelijk van je smaak een potsierlijk gedrocht of een innovatief kunstwerk.

Trump-Putin Nokia 3310

Aan de achterkant zit een verguld embleem, met daarop de profielen van Donald Trump en Vladimir Putin. De stijl doet sterk denken aan de klassieke communistische emblemen van bijvoorbeeld Marx en Lenin, die ook vaak naar links keken, zoals je op de onderstaande foto kunt zien.

Communist

Op zijn website legt het vreemde bedrijfje het design uit. Beide presidenten kijken dezelfde richting uit, wat het gedeelde verlangen naar vooruitgang in de relaties tussen de Verenigde Staten en Rusland moet vertegenwoordigen. Het gebruik van gehard titanium staat voor de hardheid die nodig is om rechtvaardigheid en de belangen van hun landen te beschermen.

Eronder zit een plakkaat met daarop de datum en de plaats van deze historische ontmoeting. Volgens Caviar is de speciale Nokia 3310 een memorabel cadeau voor iedereen die niet onverschillig tegenover politiek staat.

Ook een iPhone 7 en iPhone 7 Plus beschikbaar

Voor rond de vijftig euro kun je al een normale Nokia 3310 bemachtigen. Het blijft een simpel telefoontje, in tegenstelling tot de Pokémon Go versie van de iPhone 6s. Toch zul je rond de 2000 euro moeten betalen om dit kunstwerk in huis te halen. Wil je toch per se een smartphone hebben?

Caviar iPhone 7 iPhone 7 Plus

Dan is er ook nog een Putin-Trump versie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Daar hangt een prijskaartje van 2800 euro aan. Scroll vooral even door de overige producten die Caviar aanbiedt, want je valt van de ene in de andere verbazing.

Bron: Caviar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters