Nokia 5710 laat zich weer zien

De Nokia 5710 dook al een jaar geleden op, maar daarna hebben we er niets meer van gehoord. Nu is het toestel echter opnieuw opgedoken uit een betrouwbare bron: de Nokia-site.

De Nokia 5710 XpressMusic was al eind 2007 in het geruchtencircuit terecht gekomen en als klap op de vuurpijl zagen we het toestel op CES 2008. Daarna is het echter lang stil geweest rond de Nokia 5710 XpressMusic en dacht iedereen zelfs dat het toestel gecancelled was. Nu zorgt Nokia zelf toch weer voor wat twijfel rond het toestel, door het per ongeluk op haar eigen site te plaatsen. Hoewel de pagina nu alweer offline gehaald is, staat het hele internet al vol met screenshots.

Voor iedereen die niet meer weet wat de Nokia 5710 XpressMusic precies te bieden zou moeten hebben, is hier nog even een geheugensteuntje te lezen. Het toestel is bijna hetzelfde als de, inmiddels al vrij oude, Nokia 5700. Het toestel heeft dus als belangrijkste punt een draaibare onderkant, waardoor het numerieke toetsenbord vervangen kan worden door muziektoetsen. Verder draait het toestel op het Symbian S60-besturingssysteem, waarop nog het oude feature pack 1 is geïnstalleerd. De camera in de Nokia 5700 was een 2-megapixel exemplaar en het is nog niet helemaal duidelijk of de 5710 een 3,2-megapixelcamera of ook een 2-megapixelcamera zal bieden. De eerste geruchten hadden het over een 3,2-megapixel exemplaar, maar op het kaartje dat op CES 2008 naast het toestel hing staat duidelijk “2 MP Digital camera”.

5710 nokia site

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters