Nokia 5730 XpressMusic lekt uit en krijgt gelijk een review

De reviewsite Mobile-Review heeft de Nokia 5730 XpressMusic laten uitlekken middels een review. Het toestel heeft een Qwerty-toetsenbord en heeft veel weg van HTC’s S7xx serie toestellen.

Mobile-Review staat erom bekend dat ze erg goede contacten hebben bij producenten maar het is hen deze keer gelukt om een review te publiceren van een toestel dat nog niet officieel bekend gemaakt is door de producent. De Nokia 5730 XpressMusic was al veelvuldig uitgelekt maar het was altijd onduidelijk wat nou precies de naam zou worden en wat voor soort toestel het zou gaan worden. Nu de review online staat, is duidelijk geworden dat het hier om een muziektelefoon gaat. Het toestel heeft qua specificaties een 2-inch-QVGA scherm, een 1.000mAh-batterij en een EDGE-internetverbinding. Ook is er GPS aanwezig samen met 128MB RAM. Tot slot kun je er een microSD-kaart in kwijt en het toestel loopt op Symbian S60. In de review is alleen een prototype behandeld en onduidelijk is nog wanneer Nokia het toestel zal gaan aankondigen.

De verwachting is dat het toestel rond de 300 euro zal gaan kosten en ook naar Nederland zal gaan komen, dit kan echter nog wel even duren.

pic24 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters