Design Nokia 8 duidelijk te zien op nieuwe beelden

Door alle berichten over de geanticipeerde iPhone 8 en Galaxy Note 8 moeten we niet vergeten dat HMD Global dit jaar ook nog de Nokia 8 moet uitbrengen. Het bedrijf heeft op 16 augustus een lanceringsevenement op de planning staan, waar het toestel mogelijk onthuld zal worden. Na de verschillende renders van een gouden toestel en lekken over de specificaties, zijn onlangs meer duidelijke renders verschenen. Op deze nieuwe beelden kunnen we het design van de Nokia 8 eens grondig onder de loep nemen.

Geen Infinity Screen, wel fysieke home knop

Als we naar de foto’s kijken zien we dat het Nokia vlaggenschip geen Infinity Screen achtig display heeft en de home knop gewoon nog als fysieke knop aan de voorkant is geplaatst. Vermoedelijk zal daarin ook een vingerafdrukscanner verwerkt worden. Naast de fysieke home knop zijn links en rechts twee capacitieve knoppen.

Nokia 8

Nokia 8 met dual camera setup

Aan de achterkant is te zien dat het toestel uitgerust met een dual camera setup. Deze zal hoogstwaarschijnlijk uitgerust zijn met een Carl Zeiss lens en LED flash. Wat we aan de achterkant echter niet zien is het Zeiss logo. Dit zou kunnen betekenen dat er geen Zeiss lens wordt gebruikt, of dat het om een prototype gaat. Het feit dat er veel schrijffouten zitten in de software van het toestel doet vermoeden dat het inderdaad nog een prototype is.

Nokia 8

Dual sim

Op één van de foto’s is de lade voor de simkaart te zien. De vorm verraad dat het toestel dual sim hybrid ondersteunt. Daarbij kun je of twee simkaarten gebruiken of een simkaart en een microSD kaart. Hiermee gaat Nokia met de dual sim trend mee, wat vooral handig is voor mensen met een extra zakelijk nummer of in het buitenland.

Nokia 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters