Design Nokia 8 duidelijk te zien op nieuwe beelden

Door alle berichten over de geanticipeerde iPhone 8 en Galaxy Note 8 moeten we niet vergeten dat HMD Global dit jaar ook nog de Nokia 8 moet uitbrengen. Het bedrijf heeft op 16 augustus een lanceringsevenement op de planning staan, waar het toestel mogelijk onthuld zal worden. Na de verschillende renders van een gouden toestel en lekken over de specificaties, zijn onlangs meer duidelijke renders verschenen. Op deze nieuwe beelden kunnen we het design van de Nokia 8 eens grondig onder de loep nemen.

Geen Infinity Screen, wel fysieke home knop

Als we naar de foto’s kijken zien we dat het Nokia vlaggenschip geen Infinity Screen achtig display heeft en de home knop gewoon nog als fysieke knop aan de voorkant is geplaatst. Vermoedelijk zal daarin ook een vingerafdrukscanner verwerkt worden. Naast de fysieke home knop zijn links en rechts twee capacitieve knoppen.

Nokia 8

Nokia 8 met dual camera setup

Aan de achterkant is te zien dat het toestel uitgerust met een dual camera setup. Deze zal hoogstwaarschijnlijk uitgerust zijn met een Carl Zeiss lens en LED flash. Wat we aan de achterkant echter niet zien is het Zeiss logo. Dit zou kunnen betekenen dat er geen Zeiss lens wordt gebruikt, of dat het om een prototype gaat. Het feit dat er veel schrijffouten zitten in de software van het toestel doet vermoeden dat het inderdaad nog een prototype is.

Nokia 8

Dual sim

Op één van de foto’s is de lade voor de simkaart te zien. De vorm verraad dat het toestel dual sim hybrid ondersteunt. Daarbij kun je of twee simkaarten gebruiken of een simkaart en een microSD kaart. Hiermee gaat Nokia met de dual sim trend mee, wat vooral handig is voor mensen met een extra zakelijk nummer of in het buitenland.

Nokia 8

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters