Nokia 800 laat zijn gezicht zien in drie verschillende kleuren

Pocketnow heeft voor de derde keer afbeeldingen gelekt van de nieuwe Nokia 800. Deze smartphone is voorzien van Windows Phone Mango 7.5 en inmiddels is ook duidelijk dat Nokia Navigation standaard op de toestellen zal zitten.

De afbeeldingen die gelekt zijn door Pocketnow lijken afkomstig te zijn uit Duitsland. De teksten van de persafbeeldingen zijn allemaal in het Duits. Nu is met zekerheid te zeggen dat de Nokia 800 bijna als twee druppels water op de Nokia N9 zal gaan lijken. Eerder bleek al uit onze Nokia N9 review dat het toestel gemaakt is van polycarbonaat, hetzelfde materiaal waarvan bijvoorbeeld ijshockeyhelmen gemaakt worden, en dat is niet alleen erg stevig maar heeft ook als prettige eigenschap dat er amper krassen in komen. En als het al krast dan blijft de kleur van de kras dezelfde als die van het toestel.

Aangezien de Nokia 800 nagenoeg dezelfde bouw heeft is de kans groot dat deze eveneens van polycarbonaat gemaakt is. Daarnaast zal de 800 in drie kleuren uit gaan komen, zwart, blauw en roze. De 800 heeft rechts een extra camera-knop gekregen die verplicht is voor Windows Phone 7.5-smartphones. Daarnaast zijn er onder het scherm drie touch-knoppen voor terug, de windows home-knop en de search-knop.

De Nokia 800 wordt waarschijnlijk aanstaande woensdag door Nokia bekendgemaakt tijdens Nokia World. All About Phones zal hierbij live aanwezig zijn om alles live te verslaan.

Nokia 800 Windows Phone 7.5

 

Nokia 800 Windows Phone 7.5

 

Nokia 800 Windows Phone 7.5

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hans -

  @Rob: het is bekend dat jij zo ongeveer het advies geeft om geen enkele WP7 phone te nemen, dus je reactie over de N800 zal niemand verbazen. Het is wel heel erg duidelijk dat jou voorkeur niet WP7 is.

 2. robnas -

  [quote]…dat de Nokia 800 bijna als twee druppels water op de Nokia N9 zal gaan lijken…[/quote]
  Wat je uniek noemt…of heb je het bericht niet goed gelezen?

  Volgens mij presteert Nokia nu juist beroerd, als je de wereldwijde verkoopcijfers ziet van het flOS(featureless, low-end operating system) van Microsoft, dan zou ik de N800 zeker links laten liggen. De N9 ziet er minstens zo gelikt uit en je krijgt wè een high-end OS

  1. Dominick -

   En waarom was WP7 ook alweer low end en MeeGo high end? Als je blij wordt van heel veel apps kan ik het begrijpen, maar dan zit je bij MeeGo al helemaal fout….

 3. de1v3c1o -

  Eindelijk een uniek design, als hij niet te duur wordt (waar ik wel bang voor wordt) haal ik hem zeker.

  Beter zorgen ze ervoor dat ze er niet teveel winst op halen, maar eerst het weer aantrekkelijk maken voor de klant.

  Want ze hebben natuurlijk de afgelopen twee jaar een wanprestatie geleverd.

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters