Nokia 800 laat zijn gezicht zien in drie verschillende kleuren

Pocketnow heeft voor de derde keer afbeeldingen gelekt van de nieuwe Nokia 800. Deze smartphone is voorzien van Windows Phone Mango 7.5 en inmiddels is ook duidelijk dat Nokia Navigation standaard op de toestellen zal zitten.

De afbeeldingen die gelekt zijn door Pocketnow lijken afkomstig te zijn uit Duitsland. De teksten van de persafbeeldingen zijn allemaal in het Duits. Nu is met zekerheid te zeggen dat de Nokia 800 bijna als twee druppels water op de Nokia N9 zal gaan lijken. Eerder bleek al uit onze Nokia N9 review dat het toestel gemaakt is van polycarbonaat, hetzelfde materiaal waarvan bijvoorbeeld ijshockeyhelmen gemaakt worden, en dat is niet alleen erg stevig maar heeft ook als prettige eigenschap dat er amper krassen in komen. En als het al krast dan blijft de kleur van de kras dezelfde als die van het toestel.

Aangezien de Nokia 800 nagenoeg dezelfde bouw heeft is de kans groot dat deze eveneens van polycarbonaat gemaakt is. Daarnaast zal de 800 in drie kleuren uit gaan komen, zwart, blauw en roze. De 800 heeft rechts een extra camera-knop gekregen die verplicht is voor Windows Phone 7.5-smartphones. Daarnaast zijn er onder het scherm drie touch-knoppen voor terug, de windows home-knop en de search-knop.

De Nokia 800 wordt waarschijnlijk aanstaande woensdag door Nokia bekendgemaakt tijdens Nokia World. All About Phones zal hierbij live aanwezig zijn om alles live te verslaan.

Nokia 800 Windows Phone 7.5

 

Nokia 800 Windows Phone 7.5

 

Nokia 800 Windows Phone 7.5

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters