Nokia 8800 Sapphire Arte is officieel

Nokia heeft vandaag twee nieuwe 8800 toestellen gelanceerd, de Arte en de Sapphire Arte. Deze toestellen hebben een 3G connectie en 1gb geheugen meegekregen.

Met deze nieuwe aankondiging is de officiële opvolger van de Sirocco bekendgemaakt. Eerder waren er al foto;s uitgelekt van een Nederlandse versie van deze toestellen, echter ging toen iedereen ervan uit dat hij een andere naam zou krijgen, namelijk 8800E. Wat verder opmerkelijk is aan deze toestellen is dat ze ook een 3.2 megapixel camera mee hebben gekregen en ook 1gb intern geheugen en kan je via UMTS internetten. Dit is opvallend aangezien alle andere 88xx modellen nagenoeg geen specs hadden die in verhouding stonden met hun prijs.

Nokia heeft enkele leuke innovaties toegepast bij deze toestellen. Leuk detail is het analoge klokje, dat de tijd in zijn meest klassieke vorm weergeeft, zodra je een tikje op het metalen vlakje onder het beeldscherm geeft. En dankzij de bewegingssensor kun je een inkomend gesprek discreet afwijzen door de telefoon omgedraaid op tafel te leggen, met het scherm naar beneden. De 8800 Arte toestellen zullen rond de 1200 euro gaan kosten en moeten voor het eind van het jaar in de winkels liggen.

04_nokia_8800_arte_lowres 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters