‘Nokia 9 krijgt Nokia OZO Audio technologie’

Nokia 9 wordt waarschijnlijk de nieuwe high end-smartphone van HMD Global. Naast de Nokia 6, 3 en 5 gaat deze telefoon dit jaar ook in de verkoop. Er zijn een aantal specificaties van de telefoon gelekt. Zo zou de Nokia 9 de eerste telefoon zijn die de Nokia OZO Audio-technologie krijgt.

OZO Audio-technologie

Een tipgever heeft specificaties aan de website NPU gelekt. Een van de belangrijkste specificaties die er verwacht wordt is de OZO Audio-technologie. Deze technologie heeft 3D-geluid. Hierdoor krijgt het geluid meer diepte. Volgens Nokia dempt de technologie het achtergrondgeluid. De Nokia 9 neemt met vier of meer microfoons 360 graden 3D-geluid op.

Overige gelekte specificaties

In het gerucht wordt er maar over één variant van het toestel gesproken. De telefoon krijgt een 5,5-inch display met Quad HD-resolutie. Ook wordt er een vingerafdrukscanner en irisscanner verwacht. Het is niet bekend waar de vingerafdrukscanner verwacht kan worden. De dubbele hoofdcamera schiet foto’s in 22 megapixel en de voorcamera in 12 megapixel.

Nokia 9 krijgt de Snapdragon 835-processor die maximaal 2,45 GHz klokt. Het toestel krijgt 6 GB werkgeheugen en er kan tussen 64 GB en 128 GB opslaggeheugen gekozen worden. Daarnaast is het toestel IP68-gecertificeerd en krijgt het een batterijcapaciteit van 3800 mAh. De batterij kan opgeladen worden met de Qualcomm Quick-Charge 4.

Het toestel gaat op Android 7.1 Nougat draaien. Wanneer wij de Nokia 9 kunnen verwachten is niet officieel bekendgemaakt. Waarschijnlijk wordt het dit jaar gepresenteerd, aangezien HMD Global van plan is om dit jaar 6 of 7 toestellen te lanceren.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters