'Nokia 900 wordt derde Windows Phone van het bedrijf'

Er is een foto opgedoken van een folder waar de Nokia 900 te zien is. Dit zou de derde Windows Phone van het bedrijf worden, die eerder bekend stond onder de codenaam Ace.

Nokia 900 folder

De specificaties in het krantje, dat wellicht morgen tijdens Nokia World uitgedeeld zal worden, komen overeen met die van de eerder gelekte Ace. Dat toestel zou een 1,4GHz-processor en een 4,3″-scherm hebben, waarmee het het vlaggenschip van Nokia moet worden. Dat wordt onderschreven door de naam van het toestel, die hoger ligt dan wat Nokia tot nu toe uit heeft gebracht.

De specificaties in de nieuw gelekte foto laten verder zien dat het toestel een amoledscherm heeft, dat er 1GB aan RAM-geheugen in de Nokia 900 te vinden is en men het apparaat heeft uitgerust met een 8-megapixelcamera. Verder zou het toestel NFC, Bluetooth 4.0, 16GB of 32GB aan geheugen en een batterij met een capaciteit van maarliefst 1800mAh hebben.

Het design lijkt een beetje op dat van Samsung’s Omnia 7, waarbij Nokia in deze publicatie claimt dat het toestel dun is. Concrete afmetingen staan daar overigens niet bij.

Men lijkt er niet zo zeker over te zijn dat ook deze telefoon morgen aangekondigd gaat worden. Maar omdat het gaat om een foto van een foldertje die precies de dag voor het evenement van Nokia uitgelekt is, lijkt ons dat in ieder geval erg logisch. Morgenochtend zal duidelijk worden hoe de vork in de steel zit tijdens de persconferentie van Nokia. Die kun je bij ons live volgen vanaf tien uur ’s ochtends.

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters