'Nokia 900 wordt derde Windows Phone van het bedrijf'

Er is een foto opgedoken van een folder waar de Nokia 900 te zien is. Dit zou de derde Windows Phone van het bedrijf worden, die eerder bekend stond onder de codenaam Ace.

Nokia 900 folder

De specificaties in het krantje, dat wellicht morgen tijdens Nokia World uitgedeeld zal worden, komen overeen met die van de eerder gelekte Ace. Dat toestel zou een 1,4GHz-processor en een 4,3″-scherm hebben, waarmee het het vlaggenschip van Nokia moet worden. Dat wordt onderschreven door de naam van het toestel, die hoger ligt dan wat Nokia tot nu toe uit heeft gebracht.

De specificaties in de nieuw gelekte foto laten verder zien dat het toestel een amoledscherm heeft, dat er 1GB aan RAM-geheugen in de Nokia 900 te vinden is en men het apparaat heeft uitgerust met een 8-megapixelcamera. Verder zou het toestel NFC, Bluetooth 4.0, 16GB of 32GB aan geheugen en een batterij met een capaciteit van maarliefst 1800mAh hebben.

Het design lijkt een beetje op dat van Samsung’s Omnia 7, waarbij Nokia in deze publicatie claimt dat het toestel dun is. Concrete afmetingen staan daar overigens niet bij.

Men lijkt er niet zo zeker over te zijn dat ook deze telefoon morgen aangekondigd gaat worden. Maar omdat het gaat om een foto van een foldertje die precies de dag voor het evenement van Nokia uitgelekt is, lijkt ons dat in ieder geval erg logisch. Morgenochtend zal duidelijk worden hoe de vork in de steel zit tijdens de persconferentie van Nokia. Die kun je bij ons live volgen vanaf tien uur ’s ochtends.

Bron: Pocketnow

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters