'Nokia 900 wordt derde Windows Phone van het bedrijf'

Er is een foto opgedoken van een folder waar de Nokia 900 te zien is. Dit zou de derde Windows Phone van het bedrijf worden, die eerder bekend stond onder de codenaam Ace.

Nokia 900 folder

De specificaties in het krantje, dat wellicht morgen tijdens Nokia World uitgedeeld zal worden, komen overeen met die van de eerder gelekte Ace. Dat toestel zou een 1,4GHz-processor en een 4,3″-scherm hebben, waarmee het het vlaggenschip van Nokia moet worden. Dat wordt onderschreven door de naam van het toestel, die hoger ligt dan wat Nokia tot nu toe uit heeft gebracht.

De specificaties in de nieuw gelekte foto laten verder zien dat het toestel een amoledscherm heeft, dat er 1GB aan RAM-geheugen in de Nokia 900 te vinden is en men het apparaat heeft uitgerust met een 8-megapixelcamera. Verder zou het toestel NFC, Bluetooth 4.0, 16GB of 32GB aan geheugen en een batterij met een capaciteit van maarliefst 1800mAh hebben.

Het design lijkt een beetje op dat van Samsung’s Omnia 7, waarbij Nokia in deze publicatie claimt dat het toestel dun is. Concrete afmetingen staan daar overigens niet bij.

Men lijkt er niet zo zeker over te zijn dat ook deze telefoon morgen aangekondigd gaat worden. Maar omdat het gaat om een foto van een foldertje die precies de dag voor het evenement van Nokia uitgelekt is, lijkt ons dat in ieder geval erg logisch. Morgenochtend zal duidelijk worden hoe de vork in de steel zit tijdens de persconferentie van Nokia. Die kun je bij ons live volgen vanaf tien uur ’s ochtends.

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters