Nokia begint met het uitrollen van haar V2.0-firmware voor de N97 – Update

Nokia is begonnen met het uitrollen van haar V2.0-firmware voor haar huidige vlaggenschip de N97. De producent zal gaandeweg nieuwe landen toevoegen aan het update-proces maar de update is voor Nederlanders inmiddels beschikbaar.

Nokia is vandaag begonnen met het vrijgeven van haar felbegeerde v2.0-update voor de N97. Inmiddels worden steeds meer landen ontsloten voor het update-proces en Nederland valt onder het gelukkige rijtje van eerste landen die de update tot zich kan nemen. Inmiddels hebben we succesvol onze eigen Nokia N97 voorzien van een update middels de Ovi Suite waarvan de screenshot hieronder afkomstig is. Nokia heeft de update op het laatste moment alsnog vrijgegeven aangezien de producent eerder aangaf dat de update begin oktober beschikbaar zou zijn. Inmiddels is het zover en kun je de update binnen halen. Dit gaat vooralsnog alleen via de pc en een OTA-update is dan ook nog niet beschikbaar. Dit zou komen doordat de update niet minder dan 17MB groot is en Nokia wil nog even testen of dit niet voor problemen kan zorgen onderweg.

De nieuwe update voor de N97 verhelpt allereerst een paar pittige bugs in het toestel. Daarnaast zou de telefoon sneller moeten werken en ook de interne applicaties zouden van een update voorzien zijn. Ook zou Nokia nieuwe functionaliteiten hebben toegevoegd zoals kinetic-scrolling en een nieuwe versie van Facebook. De firmware is vooralsnog alleen beschikbaar voor sim-vrije telefoons die niet voorzien zijn van operator-software.

Update op 27/10/2009 om 23 uur:

Uit de eerste ervaringen blijkt dat niet alle Benelux-telefoons al de update voor hun kiezen hebben gekregen. Onze telefoon heeft de productcode 0570817 en hiermee kun je de update wel binnen krijgen. Een walktrough voor het veranderen van je productcode op de N97 kun je op ons forum vinden.

Nokia N97 update v2.0

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters