Nokia begint met verschepen eerste Symbian Anna-toestellen — Update

Nokia heeft bekend gemaakt begonnen te zijn met het verschepen van haar twee eerste telefoons die met Symbian Anna geleverd gaan worden: de E6-00 en de X7-00. Beide toestellen zijn onderweg uit de fabriek richting onder andere Europa.

Nokia X7

Dat wil overigens niet zeggen dat je morgen naar de winkel moet rennen voor één van de twee toestellen: voordat ze het hele distributiekanaal doorlopen hebben zijn we wel weer een week verder, als het niet meer is. De X7 zal bij de release ongeveer €400 gaan kosten en de E6 gaat voor ongeveer vier tientjes minder over de toonbank.

Beide toestellen moeten voor Nokia Symbian nog een beetje in leven houden terwijl de overstap naar Windows Phone 7 gemaakt wordt. De E6 is daarin het belangrijkste apparaat, die de bijna legendarische lijn van de E71 en E72 zal voortzetten. Daarvoor heeft het toestel een qwerty toetsenbord en een touchscreen. Dat scherm is het eerste VGA-scherm dat Nokia gebruikt en is tevens uitgerust met Gorilla Glass. Verder is de E6 van alle gemakken voorzien met onder andere een 8-megapixelcamera en ondersteuning voor Wi-Fi, GPS en 3G.

Update 01-06-2011

Inmiddels heeft Nokia middels een persbericht laten weten dat de beide toestellen begin juli in Nederland in de winkels zullen verschijnen.

Bron: Electronista

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters