Nokia begint met verschepen eerste Symbian Anna-toestellen — Update

Nokia heeft bekend gemaakt begonnen te zijn met het verschepen van haar twee eerste telefoons die met Symbian Anna geleverd gaan worden: de E6-00 en de X7-00. Beide toestellen zijn onderweg uit de fabriek richting onder andere Europa.

Nokia X7

Dat wil overigens niet zeggen dat je morgen naar de winkel moet rennen voor één van de twee toestellen: voordat ze het hele distributiekanaal doorlopen hebben zijn we wel weer een week verder, als het niet meer is. De X7 zal bij de release ongeveer €400 gaan kosten en de E6 gaat voor ongeveer vier tientjes minder over de toonbank.

Beide toestellen moeten voor Nokia Symbian nog een beetje in leven houden terwijl de overstap naar Windows Phone 7 gemaakt wordt. De E6 is daarin het belangrijkste apparaat, die de bijna legendarische lijn van de E71 en E72 zal voortzetten. Daarvoor heeft het toestel een qwerty toetsenbord en een touchscreen. Dat scherm is het eerste VGA-scherm dat Nokia gebruikt en is tevens uitgerust met Gorilla Glass. Verder is de E6 van alle gemakken voorzien met onder andere een 8-megapixelcamera en ondersteuning voor Wi-Fi, GPS en 3G.

Update 01-06-2011

Inmiddels heeft Nokia middels een persbericht laten weten dat de beide toestellen begin juli in Nederland in de winkels zullen verschijnen.

Bron: Electronista

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters