Nokia Belle-update verhoogt kloksnelheid van de 700 en 701 naar 1,3Ghz

Gelijktijdig met de introductie van de nieuwe Nokia 808 PureView, dat toestel met die 41-megapixelcamera, heeft Nokia een grote update voor Nokia Belle aangekondigd. In die update blijkt iets heel bijzonders te zitten voor eigenaren van een 700 of 701: de kloksnelheid van hun toestel wordt verhoogd van 1Ghz naar 1,3Ghz.

Nokia Belle feature pack 1

De Nokia 808 PureView heeft niet alleen een bijzondere camera, maar ook een nieuwe versie van Nokia Belle. De Symbianversie krijgt Feature Pack 1 erbij en die belooft verbeteringen op het gebied van entertainment, personalisatie en performance. Dat Feature Pack komt ook naar alle toestellen die al direct met Nokia Belle erop in de winkels zijn gelegd, zoals de Nokia 603, 700 en 701.

De inhoud van Feature Pack 1 brengt Dolby Headphone en Dolby Digital Plus naar de genoemde toestellen. Daardoor verandert het afspelen van muziek, films en games van gewoon stereogeluid in surround sound, zo belooft Nokia. Voorts wordt de al rijke hoeveelheid widgets nog eens stevig aangevuld met een stuk of twintig nieuwe. De update bevat verder een totaal nieuwe browser die HTML5 ondersteunt. De laatste versie van Nokia Maps zit erbij, en ook de onlangs aangekondigde Microsoft Apps komen naar de Symbian Belle-toestellen toe. Voorts is de notificatiebalk gewijzigd en ‘opgefrist’, aldus Nokia.

De update komt over the air op de toestellen zelf binnen, een computer is dus niet noodzakelijk om die te installeren.

Bron: Nokia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. v-power -

  Heb dat bestandje gelezen. Voor zover ik het begrijp zijn de foto's uiteindelijk 8 megapixel. Waarbij deze pixels van hogere kwaliteit zijn dan de concurrent omdat de pixels vanuit meerdere pixels worden gegenereerd. Heel veel nieuwe techniek, dus we moeten maar wachten op de eerste reviews.

  1. bartvuijk -

   Ik begrijp dat camerafabrikant Olympus het een belachelijk idee vindt. En ik zit me al een tijdje af te vragen waarom er geen camerafabrikanten zijn die zulke idioot hoge resoluties in hun camera's stoppen. Moet me er nog eens verder in verdiepen. :S

  2. Dominick -

   Je kunt ook kiezen om volledige resolutiefoto's te maken. Nokia had (naar eigen zeggen) alle foto's op hun stand met het toestel gemaakt. En die zagen er wel gigantisch mooi uit, op heel groot formaat. Natuurlijk moeten we er dan maar wel even vanuit gaat dat Nokia daarin ook de waarheid spreekt…

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters