Nokia bevestigt de N78, N96, E66 en de E71! – Exclusief

Uit een intern document van Nokia blijkt dat de Nokia N78, N96 en de E66 en E71 er wel degelijk aan zitten te komen. Dit document heeft All About Phones als enige weten te bemachtigen!

Nokia heeft op een trainingssite een document verkeerd geplaatst waardoor een intern stuk per ongeluk op een openbare (gelimiteerd weliswaar) site terecht kwam. Dit trainingsschema voor trainers van Nokia was verder niet zo intressant, echter de genoemde toestellen wel! Zo blijkt uit het schema dat in Februari er training staan gepland voor de trainers voor de Nokia N82, N78 en de N96. Deze toestellen zijn dus nu officieel bevestigd aangezien het hier om een Nokia document gaat.

Verder zullen er ook trainingen volgen in Mei voor de Nokia E66 en de E71. Deze toestellen waren wederom wel opgedoken maar nog zeker niet bevestigd. Dankzij dit document weten we nu zeker dat deze toestellen eraan zitten te komen. De verwachting is dat een maand na de trainingen de toestellen ook daadwerkelijk aangekondigd worden. Wat overigens eveneens opvallend is, is dat naast de E66 en de E71 een opening is gelaten voor nog een toestel, deze is echter niet bekend en wordt verder ook nergens genoemd in het document dat dateert van 12 december 2007.

nokia

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters