Nokia biedt gratis fotobewerkingssoftware aan voor Lumiatelefoons

Nokia biedt in de Windows Marketplace exclusief voor eigenaren van een Nokia Lumia-telefoon de Creative Studio aan. Met die software kan de bezitter van een Lumia-toestel foto’s op de telefoon zelf tot in detail bewerken.

creative studio nokia

Creative Studio biedt bijzonder veel mogelijkheden om foto’s te bewerken. Niet alleen kunnen ze op het toestel zelf worden verbeterd, bijvoorbeeld lichter of contrastrijker maken. Ook zitten er allerlei effecten in het pakket, zodat je een foto kunt veranderen in een cartoon of een plaatje een ‘dromerig’ uiterlijk kunt geven.

Het is ook mogelijk om foto’s direct van die speciale effecten te voorzien. Nog voordat je de foto neemt, kun je een effect instellen – bijvoorbeeld ‘night vision’ – en alvast zien hoe de foto eruit komt te zien als je de cameraknop indrukt.

De effecten die in het Creative Studio-pakket worden geleverd, heten Sketch, Dreamy, Night Vison, Cartoon, Colour, Silkscreen en daarbij komen nog de speciale effecten Freaky, Back to ’76, Summer evening, Flawless skin, Auto enhance en Watercolour.

Gezichten kunnen op een grappige manier veranderd worden, op de manier die we kennen van Photobooth dat op Apple-computers en de iPad staat. Mega Mouth, Super Chin, Pinokkio, Dweeb, Alien en Twister heten de manieren waarop je de beeltenis van iemand te grazen kunt nemen.

Voorts helpt Creative Studio de bezitter van een Lumiatelefoon met het maken van panoramafoto’s, die in vier stappen worden samengesteld. De software stelt je in staat om de bewerkte plaatjes direct naar een van de sociale netwerken te sturen.

Wie met zijn Lumia 710 of 800 de QR-code hieronder scant, kan de software direct downloaden uit de Windows Marketplace.

qr code creative studio 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters