Nokia biedt gratis fotobewerkingssoftware aan voor Lumiatelefoons

Nokia biedt in de Windows Marketplace exclusief voor eigenaren van een Nokia Lumia-telefoon de Creative Studio aan. Met die software kan de bezitter van een Lumia-toestel foto’s op de telefoon zelf tot in detail bewerken.

creative studio nokia

Creative Studio biedt bijzonder veel mogelijkheden om foto’s te bewerken. Niet alleen kunnen ze op het toestel zelf worden verbeterd, bijvoorbeeld lichter of contrastrijker maken. Ook zitten er allerlei effecten in het pakket, zodat je een foto kunt veranderen in een cartoon of een plaatje een ‘dromerig’ uiterlijk kunt geven.

Het is ook mogelijk om foto’s direct van die speciale effecten te voorzien. Nog voordat je de foto neemt, kun je een effect instellen – bijvoorbeeld ‘night vision’ – en alvast zien hoe de foto eruit komt te zien als je de cameraknop indrukt.

De effecten die in het Creative Studio-pakket worden geleverd, heten Sketch, Dreamy, Night Vison, Cartoon, Colour, Silkscreen en daarbij komen nog de speciale effecten Freaky, Back to ’76, Summer evening, Flawless skin, Auto enhance en Watercolour.

Gezichten kunnen op een grappige manier veranderd worden, op de manier die we kennen van Photobooth dat op Apple-computers en de iPad staat. Mega Mouth, Super Chin, Pinokkio, Dweeb, Alien en Twister heten de manieren waarop je de beeltenis van iemand te grazen kunt nemen.

Voorts helpt Creative Studio de bezitter van een Lumiatelefoon met het maken van panoramafoto’s, die in vier stappen worden samengesteld. De software stelt je in staat om de bewerkte plaatjes direct naar een van de sociale netwerken te sturen.

Wie met zijn Lumia 710 of 800 de QR-code hieronder scant, kan de software direct downloaden uit de Windows Marketplace.

qr code creative studio 
PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters