Nokia Booklet 3G vanaf deze maand te koop in Duitsland

Nokia heeft bekendgemaakt dat de Nokia Booklet 3G vanaf 22 oktober in Duitsland te koop zal zijn. De nieuwe laptop van de producent zal 250 euro gaan kosten bij een tweejarig 20 euro-abonnement.

Nokia’s nieuwe paradepaardje dat over indrukwekkende specificaties beschikt zal nog deze maand bij onze oosterburen in de winkels te vinden zijn. De laptop van Nokia, de Booklet 3G, beschikt over een simkaarthouder zodat het apparaat samen met een abonnement verkocht kan worden. In Duitsland is het al bijna zo ver, vanaf 22 oktober zal de Booklet 3G met een abonnement van de provider O2 te koop zijn. Met een data-abonnement van 20 euro per maand dient de consument in Duitsland nog 250 euro neer te leggen voor de laptop. Opvallend genoeg is er voor 25 euro ook een onbeperkte databundel beschikbaar in Duitsland. In Nederland moet je daarvoor minimaal 60 euro neertellen. Het is onduidelijk of het hier gaat om een speciaal abonnement dat bij de Booklet 3G hoort.

Vooralsnog is het onbekend wanneer de laptop van Nokia naar Nederland gaat komen. De Booklet 3G gaat naar verwachting zonder abonnement rond de 700 euro kosten en daarvoor krijg je een laptop met Windows 7 erop. Zaken als een hdmi-aansluiting, Wi-Fi, 3G en GPS mogen er uiteraard ook niet op ontbreken.

Nokia Booklet 3G

 

Bron: Nokia

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters