Nokia breidt haar Vertu lijn uit met de Vertu Signature

Nokia heeft wederom een nieuw model aan haar exclusieve Vertu lijn toegevoegd. Dit in de vorm van de Signature Diamond. Het 18 karaats gouden hebbeding, heeft wederom het zelfde uiterlijk als de andere Vertu’s.

Vertu is in handen van Nokia, die de lijn positioneert als een exclusief merk. Een merk dat bestemd is voor de rijken der aarde. Een gemiddeld toestel kost ongeveer tussen de 2000 en 5000 euro. Men heeft dan echter een erg kaal model, zonder edelmetalen als goud en/of zilver. Deze nieuwe Vertu Signature Diamond edition heeft in totaal 198 gram goud op zijn kast. Gele en witte diamanten zijn rijkelijk aangebracht, en maken het toestel 199 gram zwaarder. Verder is er een scherm aanwezig met grootte 128×160 pixels, welke 65K kleuren kan weergeven.Een spreektijd van maximaal 9 uur is beschikbaar.

Prijzen zijn op dit moment nog onbekend. Het toestel wordt alleen gemaakt op speciale verzoeken. De verwachting is dat het toestel rond de 30.000 euro zal gaan kosten. Dit naargelang welke uitvoering men kiest.

vertusybyeldi 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters