Nokia brengt 1.1-update uit voor de Nokia N8, C7 en C6-01

Nokia heeft haar eerste update uitgerold voor haar belangrijke smartphones in de vorm van PR1.1. De snelheid van het OS is volgens de producent aanzienlijk verbeterd en daarnaast zijn er een hoop bugs opgelost. De update draadloos binnengehaald worden op de toestellen.

Nokia heeft middels een persbericht te kennen gegeven dat het is begonnen met het uitrollen van haar PR1.1-update. De update is volgens de producent erg belangrijk voor haar mid-range en high-end smartphones aangezien het de toestellen sneller zou maken en de nodige bugs zou oplossen. De update is vrijgegeven voor de Nokia N8, C7 en de C6-01 en alle drie de toestellen kunnen de update zowel via de lucht binnen halen middels een OTA-update, of via de Ovi Suite van Nokia waarbij men ook drie gratis spellen zal krijgen. De gratis spellen zijn Need for Speed Shift, Real Golf en Galaxy on Fire.

De update bezit ook de nodige verbeteringen aan Exchange. Zo kunnen nu aanvragen voor meetings geaccepteerd worden middels het toestel en ook Ovi maps is nu verwezen om zo gelijk de locatie op te kunnen zoeken van de vergadering. Het toestel is daarnaast voorzien van een nieuwe Ovi Client, een nieuwe Social Client en Ovi Maps is nu uitgebreid naar 82 landen. Tot slot weet de producent te melden dat Quickoffice gratis geïnstalleerd wordt om zo office-bestanden te kunnen bewerken.

De update is vanaf vandaag gratis te downloaden op de toestellen. Alleen als je de update via de Ovi Suite installeert dan krijg je de gratis games erbij.

Nokia N8-00

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. jhon -

    hallo ik heb ook een n8 maar hij vind nog steeds geen update, ik heb hem van de telfort winkel gekocht kan dat daar aan liggen ? andere mensen die ik ken hebben hem al en niet gekocht bij de telfort winkel

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters