Nokia brengt 1.1-update uit voor de Nokia N8, C7 en C6-01

Nokia heeft haar eerste update uitgerold voor haar belangrijke smartphones in de vorm van PR1.1. De snelheid van het OS is volgens de producent aanzienlijk verbeterd en daarnaast zijn er een hoop bugs opgelost. De update draadloos binnengehaald worden op de toestellen.

Nokia heeft middels een persbericht te kennen gegeven dat het is begonnen met het uitrollen van haar PR1.1-update. De update is volgens de producent erg belangrijk voor haar mid-range en high-end smartphones aangezien het de toestellen sneller zou maken en de nodige bugs zou oplossen. De update is vrijgegeven voor de Nokia N8, C7 en de C6-01 en alle drie de toestellen kunnen de update zowel via de lucht binnen halen middels een OTA-update, of via de Ovi Suite van Nokia waarbij men ook drie gratis spellen zal krijgen. De gratis spellen zijn Need for Speed Shift, Real Golf en Galaxy on Fire.

De update bezit ook de nodige verbeteringen aan Exchange. Zo kunnen nu aanvragen voor meetings geaccepteerd worden middels het toestel en ook Ovi maps is nu verwezen om zo gelijk de locatie op te kunnen zoeken van de vergadering. Het toestel is daarnaast voorzien van een nieuwe Ovi Client, een nieuwe Social Client en Ovi Maps is nu uitgebreid naar 82 landen. Tot slot weet de producent te melden dat Quickoffice gratis geïnstalleerd wordt om zo office-bestanden te kunnen bewerken.

De update is vanaf vandaag gratis te downloaden op de toestellen. Alleen als je de update via de Ovi Suite installeert dan krijg je de gratis games erbij.

Nokia N8-00

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. jhon -

    hallo ik heb ook een n8 maar hij vind nog steeds geen update, ik heb hem van de telfort winkel gekocht kan dat daar aan liggen ? andere mensen die ik ken hebben hem al en niet gekocht bij de telfort winkel

Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters