'Nokia brengt Booklet 3G in april naar Nederland'

Een betrouwbare bron binnen Nokia Benelux heeft tegenover All About Phones verklaard dat het bedrijf de eerste laptop van Nokia in april naar Nederland zal gaan brengen. De Booklet 3G is een laptop die beschikt over een ingebouwde simkaart en Windows 7.

Nokia Booklet 3G

Een bron binnen Nokia Benelux heeft desgevraagd aan All About Phones laten weten dat Nokia van plan is om zijn Booklet 3G in april in Nederland te gaan lanceren. De producent zou van plan zijn om de Booklet rond april breed in Europa neer te gaan zetten zoals het eind vorig jaar al suggereerde tijdens de aankondiging van de Booklet 3G. De laptop van Nokia zal naar verwachting evenveel gaan kosten als bij onze oosterburen. In Duitsland wisselt de Booklet momenteel voor 700 euro van eigenaar en dat is relatief scherp geprijsd als we kijken naar de specificaties van het apparaat.

De Booklet 3G beschikt over Windows 7 en daarnaast valt op dat er een UMTS-sim in de laptop gestoken kan worden en dat er een HDMI-uitgang aanwezig is. De laptop is opvallend klein en zit tegen een netbookformaat aan. De alledaagse connectiviteit omvat volgens Nokia niet alleen internet, de laptop ondersteunt bijvoorbeeld ook Bluetooth en ook een gps-ontvanger is aanwezig in de Nokia Booklet 3G. Ook heeft de Nokia Booklet 3G ondersteuning voor Nokia’s Ovi-service, waardoor het ook mogelijk wordt om met Ovi Suite gemakkelijk te synchroniseren tussen de pc en de Nokia-smartphone. Nokia heeft de informatie nog niet officieel vrijgegeven en ook de Nederlandse prijs is nog niet bekend. De bron benadrukt dat de laptop toch wel degelijk vanaf april leverbaar zal worden in ons land. Onze eerste ervaring met de Booklet 3G kun je hier terugvinden.

Nokia Booklet 3G

 

Nokia Booklet 3G

 

Nokia Booklet 3G

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters