Nokia brengt de Lumia 710 vervroegd in Nederland uit

Nokia heeft via Facebook laten weten dat de Lumia 710 vanaf nu in enkele winkels te vinden is. Dat is eerder dan verwacht: het toestel zou ergens in januari uitkomen.

Nokia Lumia 710

Nokia waarschuwt er in zijn Facebook post wel voor dat het toestel nog niet bij alle shops beschikbaar is. Dat wordt door het online winkellandschap ondersteund, CoolBlue is één van de weinige shops die het toestel al levert.

De Nokia Lumia 710 is het budgetmodel in Nokia’s Lumiaserie. CoolBlue biedt hem momenteel aan voor €300 en die prijs gaat ongetwijfeld nog zakken. En daarmee is de Lumia 710 zeer waarschijnlijk binnenkort de goedkoopste Windows Phone op de markt. Voor dat bedrag krijg je een toestel met een wat slechtere camera, een wat minder spannend design en een slechter scherm dan de Lumia 800. Daarvoor krijg je in de plaats dat je de achterkant van het toestel kunt veranderen en zo het apparaat in verschillende kleuren kunt hullen. Daarnaast ondersteunt het toestel gewoon Nokia Drive en Nokia Music, waardoor het zeker geen slecht toestel is. Zodra we de Lumia 710 in handen kunnen krijgen zullen we hem uiteraard van dichtbij bekijken in een review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. jeroen -

  @smoking

  dat je hem lelijk vind is een kwestie van smaak, net zoals het beter vinden van android. In jouw geval vraag ik me echter af of je ooit al eens een windows phone vastgehouden hebt, laat staan ermee gewerkt.

  Ik heb met allebei ervaring en ik vind windows phone toch echt veel gebruiksvriendelijker. Maar goed, je bent overduidelijk een Android-fanboi…

 2. smoking -

  wat een lelijk ding ik snap niet wat er zo mooi aan is. beter andriod zoals samsung galaxi s 2

  allaboutphones weer verwijderen. please ook geef hier is een reden voor. ik mag mij mening uiten en jullie verwijderen mij reactie erg zwak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

 • Qontent Matters
 • Czaar Peterstraat 159
 • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via