Nokia brengt de Nokia 5330 opnieuw uit als de Nokia 5330 Mobile TV Edition

Nokia heeft de Nokia 5530 uitgerust met een DVB-H-ontvanger en gaat het toestel als de 5530 Mobile TV Edition uitbrengen. Het toestel moet net geen 200 euro gaan kosten en begin volgend jaar op de markt komen.

Nokia 5330 Mobile TV Edition

Nokia heeft de 5530 in Nederland nog niet uitgebracht en elders in de wereld is het toestel ook erg lastig in de winkels te vinden. Echter meent Nokia het toestel nieuw leven in te moeten blazen door het een televisie-ontvanger te gunnen en er een andere naam bij te zetten. De Nokia 5330 Mobile TV Edition beschikt tegenwoordig over een DVB-H-ontvanger waarmee je tv zou kunnen kijken op je Nokia. In Nederland beschikken we ook over DVB-H maar vooralsnog is KPN de enige provider die dit ondersteunt. Deze dienst loopt nog steeds niet gesmeerd en lijkt voor de mobiele telefoons een stille dood te sterven in Nederland. De nieuwe 5530 beschikt net als zijn voorganger over 3G en een 3,2-megapixelcamera. Daarnaast zit er een 2,4-inch scherm in het toestel en kun je ook het geheugen uitbreiden door middel van een Micro-SD-kaart. Wat verder opvalt is dat het toestel op Symbian 40 loopt waardoor de tv-applicatie op de Nokia gebaseerd zal zijn op Java.

De Nokia 5330 Mobile TV Edition zal rond de 200 euro gaan kosten en moet begin volgend jaar op geselecteerde markten gaan komen. Onduidelijk is echter of het toestel ook naar Nederland zal gaan komen.

Bron: Mobile-Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Alex de Widt -

    Zolang er geen toestellen uitkomen die DVB-H ondersteunen zal het ook niet snel wat worden. Ik vind het goed dat Nokia toestellen ervoor blijft uitbrengen wat meer keuze voor de consument geeft. Als KPN nu nog de prijs verlaagd is het best een interessante dienst.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters