Nokia brengt de Nokia 5330 opnieuw uit als de Nokia 5330 Mobile TV Edition

Nokia heeft de Nokia 5530 uitgerust met een DVB-H-ontvanger en gaat het toestel als de 5530 Mobile TV Edition uitbrengen. Het toestel moet net geen 200 euro gaan kosten en begin volgend jaar op de markt komen.

Nokia 5330 Mobile TV Edition

Nokia heeft de 5530 in Nederland nog niet uitgebracht en elders in de wereld is het toestel ook erg lastig in de winkels te vinden. Echter meent Nokia het toestel nieuw leven in te moeten blazen door het een televisie-ontvanger te gunnen en er een andere naam bij te zetten. De Nokia 5330 Mobile TV Edition beschikt tegenwoordig over een DVB-H-ontvanger waarmee je tv zou kunnen kijken op je Nokia. In Nederland beschikken we ook over DVB-H maar vooralsnog is KPN de enige provider die dit ondersteunt. Deze dienst loopt nog steeds niet gesmeerd en lijkt voor de mobiele telefoons een stille dood te sterven in Nederland. De nieuwe 5530 beschikt net als zijn voorganger over 3G en een 3,2-megapixelcamera. Daarnaast zit er een 2,4-inch scherm in het toestel en kun je ook het geheugen uitbreiden door middel van een Micro-SD-kaart. Wat verder opvalt is dat het toestel op Symbian 40 loopt waardoor de tv-applicatie op de Nokia gebaseerd zal zijn op Java.

De Nokia 5330 Mobile TV Edition zal rond de 200 euro gaan kosten en moet begin volgend jaar op geselecteerde markten gaan komen. Onduidelijk is echter of het toestel ook naar Nederland zal gaan komen.

Bron: Mobile-Review

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters