Nokia brengt de Nokia 5330 opnieuw uit als de Nokia 5330 Mobile TV Edition

Nokia heeft de Nokia 5530 uitgerust met een DVB-H-ontvanger en gaat het toestel als de 5530 Mobile TV Edition uitbrengen. Het toestel moet net geen 200 euro gaan kosten en begin volgend jaar op de markt komen.

Nokia 5330 Mobile TV Edition

Nokia heeft de 5530 in Nederland nog niet uitgebracht en elders in de wereld is het toestel ook erg lastig in de winkels te vinden. Echter meent Nokia het toestel nieuw leven in te moeten blazen door het een televisie-ontvanger te gunnen en er een andere naam bij te zetten. De Nokia 5330 Mobile TV Edition beschikt tegenwoordig over een DVB-H-ontvanger waarmee je tv zou kunnen kijken op je Nokia. In Nederland beschikken we ook over DVB-H maar vooralsnog is KPN de enige provider die dit ondersteunt. Deze dienst loopt nog steeds niet gesmeerd en lijkt voor de mobiele telefoons een stille dood te sterven in Nederland. De nieuwe 5530 beschikt net als zijn voorganger over 3G en een 3,2-megapixelcamera. Daarnaast zit er een 2,4-inch scherm in het toestel en kun je ook het geheugen uitbreiden door middel van een Micro-SD-kaart. Wat verder opvalt is dat het toestel op Symbian 40 loopt waardoor de tv-applicatie op de Nokia gebaseerd zal zijn op Java.

De Nokia 5330 Mobile TV Edition zal rond de 200 euro gaan kosten en moet begin volgend jaar op geselecteerde markten gaan komen. Onduidelijk is echter of het toestel ook naar Nederland zal gaan komen.

Bron: Mobile-Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Alex de Widt -

    Zolang er geen toestellen uitkomen die DVB-H ondersteunen zal het ook niet snel wat worden. Ik vind het goed dat Nokia toestellen ervoor blijft uitbrengen wat meer keuze voor de consument geeft. Als KPN nu nog de prijs verlaagd is het best een interessante dienst.

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters