Nokia brengt meer Zynga-games naar Ashatelefoons

Zynga-games Draw Something en Zynga Poker komen naar de Ashatelefoons van Nokia. De producent hoopt deze featuretelefoons zo wat meer op smartphones te laten lijken.

Draw Something Android

De Finse producent kondigde vanochtend aan dat de bestaande samenwerking met spellenproducent Zynga is uitgebreid. Spellen die op smartphones al populair zijn gebleken, Draw Something en Zynga Poker, komen nu ook naar de ‘dumbphones’ van Nokia, die op besturingssysteem Series 40 lopen.

Nokia meldt dat hierdoor meer dan honderd miljoen mensen met Asha touch-telefoons van deze spelletjes kunnen genieten. De Zynga-games komen dit najaar beschikbaar voor de Asha 305, Asha 306 en Asha 311.

Nokia stelt veel in het werk om de Asha-telefoons voor veel gebruikers interessant te maken door samenwerkingen met gameproducenten als EA, Gameloft, Rovio, en sinds kort ook Zynga. Draw Something en Zynga Poker zullen gratis te downloaden zijn uit de Nokia Store. Nokia meldt overigens dat daar inmiddels vijf miljard downloads zijn geteld.

De sociale spelletjes komen overigens ook naar de Lumia-range van Nokia, en naar andere Windows Phones. Dat zal eveneens ergens in de herfst gebeuren. Het gaat hier vooral om Draw Something en Words with Friends.

Bron: The Next Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters