Nokia brengt Music+ naar Nederland

Nokia heeft bekend gemaakt dat het haar Nokia Music+-dienst ook in Nederland gaat aanbieden. Voor net geen 4 euro per maand kan men ongelimiteerd muziek luisteren via de muziek-app van Nokia op diens Lumia-smartphones.

Nokia Music+

Nokia wist haar betaalde dienst al in een aantal andere landen eerder dit jaar te introduceren en nu is ook Nederland aan de beurt, zo laat de producent middels een persbericht weten. Nokia Music+ is een dienst die als extra optie op de gratis Nokia Music-dienst genomen kan worden. Nokia Music wordt met elke Lumia-smartphone van Nokia standaard mee geleverd en hiermee kan muziek gestreamed worden uit een bepaalde muziekcategorie. Nokia Music+ biedt daarnaast een aantal extra opties voor €3,99 per maand.

Met het abonnement kan men ongelimiteerd muziek downloaden en offline afspelen via de service. Daarnaast wordt het mogelijk om de muziekstream die Nokia serveert te personaliseren en door te klikken in mixes. Nokia biedt daarnaast de optie om in hogere kwaliteit muziek te beluisteren zodra het toestel aangesloten is met een wifi-netwerk. Tot slot maakt het abonnement op de service het ook mogelijk om lyrics bij nummers te downloaden en om muziek via de tablet of computer af te spelen.

De nieuwe dienst komt met en gratis proefabonnement die 7 dagen geldig is. Nokia Music+ moet nog deze week beschikbaar komen in Nederland via de Music-app.

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters