Nokia brengt Music+ naar Nederland

Nokia heeft bekend gemaakt dat het haar Nokia Music+-dienst ook in Nederland gaat aanbieden. Voor net geen 4 euro per maand kan men ongelimiteerd muziek luisteren via de muziek-app van Nokia op diens Lumia-smartphones.

Nokia Music+

Nokia wist haar betaalde dienst al in een aantal andere landen eerder dit jaar te introduceren en nu is ook Nederland aan de beurt, zo laat de producent middels een persbericht weten. Nokia Music+ is een dienst die als extra optie op de gratis Nokia Music-dienst genomen kan worden. Nokia Music wordt met elke Lumia-smartphone van Nokia standaard mee geleverd en hiermee kan muziek gestreamed worden uit een bepaalde muziekcategorie. Nokia Music+ biedt daarnaast een aantal extra opties voor €3,99 per maand.

Met het abonnement kan men ongelimiteerd muziek downloaden en offline afspelen via de service. Daarnaast wordt het mogelijk om de muziekstream die Nokia serveert te personaliseren en door te klikken in mixes. Nokia biedt daarnaast de optie om in hogere kwaliteit muziek te beluisteren zodra het toestel aangesloten is met een wifi-netwerk. Tot slot maakt het abonnement op de service het ook mogelijk om lyrics bij nummers te downloaden en om muziek via de tablet of computer af te spelen.

De nieuwe dienst komt met en gratis proefabonnement die 7 dagen geldig is. Nokia Music+ moet nog deze week beschikbaar komen in Nederland via de Music-app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters