Nokia brengt Music+ naar Nederland

Nokia heeft bekend gemaakt dat het haar Nokia Music+-dienst ook in Nederland gaat aanbieden. Voor net geen 4 euro per maand kan men ongelimiteerd muziek luisteren via de muziek-app van Nokia op diens Lumia-smartphones.

Nokia Music+

Nokia wist haar betaalde dienst al in een aantal andere landen eerder dit jaar te introduceren en nu is ook Nederland aan de beurt, zo laat de producent middels een persbericht weten. Nokia Music+ is een dienst die als extra optie op de gratis Nokia Music-dienst genomen kan worden. Nokia Music wordt met elke Lumia-smartphone van Nokia standaard mee geleverd en hiermee kan muziek gestreamed worden uit een bepaalde muziekcategorie. Nokia Music+ biedt daarnaast een aantal extra opties voor €3,99 per maand.

Met het abonnement kan men ongelimiteerd muziek downloaden en offline afspelen via de service. Daarnaast wordt het mogelijk om de muziekstream die Nokia serveert te personaliseren en door te klikken in mixes. Nokia biedt daarnaast de optie om in hogere kwaliteit muziek te beluisteren zodra het toestel aangesloten is met een wifi-netwerk. Tot slot maakt het abonnement op de service het ook mogelijk om lyrics bij nummers te downloaden en om muziek via de tablet of computer af te spelen.

De nieuwe dienst komt met en gratis proefabonnement die 7 dagen geldig is. Nokia Music+ moet nog deze week beschikbaar komen in Nederland via de Music-app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters