Nokia brengt Music+ naar Nederland

Nokia heeft bekend gemaakt dat het haar Nokia Music+-dienst ook in Nederland gaat aanbieden. Voor net geen 4 euro per maand kan men ongelimiteerd muziek luisteren via de muziek-app van Nokia op diens Lumia-smartphones.

Nokia Music+

Nokia wist haar betaalde dienst al in een aantal andere landen eerder dit jaar te introduceren en nu is ook Nederland aan de beurt, zo laat de producent middels een persbericht weten. Nokia Music+ is een dienst die als extra optie op de gratis Nokia Music-dienst genomen kan worden. Nokia Music wordt met elke Lumia-smartphone van Nokia standaard mee geleverd en hiermee kan muziek gestreamed worden uit een bepaalde muziekcategorie. Nokia Music+ biedt daarnaast een aantal extra opties voor €3,99 per maand.

Met het abonnement kan men ongelimiteerd muziek downloaden en offline afspelen via de service. Daarnaast wordt het mogelijk om de muziekstream die Nokia serveert te personaliseren en door te klikken in mixes. Nokia biedt daarnaast de optie om in hogere kwaliteit muziek te beluisteren zodra het toestel aangesloten is met een wifi-netwerk. Tot slot maakt het abonnement op de service het ook mogelijk om lyrics bij nummers te downloaden en om muziek via de tablet of computer af te spelen.

De nieuwe dienst komt met en gratis proefabonnement die 7 dagen geldig is. Nokia Music+ moet nog deze week beschikbaar komen in Nederland via de Music-app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters