Nokia brengt update C3-00 uit

Nokia heeft een nieuwe update vrijgegeven voor de C3-00, die onder andere een gebruiksaanwijzing in het toestel zelf toevoegt. De firmware draagt rugnummer 07.20.

Nokia C3-00 voorkant

Nokia heeft met haar C3-00 een flinke hit te pakken en heeft via het toestel vooral in het prepaid-segment een nieuwe schare fans gecreëerd. Zaak om het toestel goed bij te houden dus, moet Nokia gedacht hebben. Dit is namelijk niet de eerste firmware-update voor de C3 en zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn.

De 07.20-update brengt een aantal verbeteringen, met misschien als belangrijkste wel een in-device handleiding. Zo hoeven gebruikers die met een vraag over het toestel zitten niet meteen meer naar het papieren boekje te grijpen. Verder is de Facebook-client verbeterd en zijn natuurlijk de prestaties van de telefoon wat gepimpt.

Om de update uit te voeren kun je bij de Nokia Software Updater op je PC terecht of kun je je telefoon laten checken naar een OTA-update. Vergeet niet je telefoon eerst even te back-uppen voor het geval je je gegevens kwijt raakt tijdens de update.

Bron: Fonearena

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters